Een wens naar huis: Kiki Thorpe (Never girls 3)

een wens naar huisEen wens naar huis
Auteur: Kiki Thorpe
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Bladzijden: 128
Jaar: 2015

In de kapotte schutting in de achtertuin van Mia en Gabby bevindt zich een geheime doorgang naar Nooitgedachtland. Totdat de vader van de twee meisjes ineens besluit de schutting te repareren! Als het elfje Rosetta vast komt te zitten in de mensenwereld en Gabby tegelijkertijd verdwaalt in Nooitgedachtland, breekt er paniek uit. Zal het Mia, Lainey en Kate lukken om de ingang ergens in de schutting terug te vinden? En hoe vindt Gabby de weg terug naar huis vanuit Nooitgedachtland?

Mening Clasien ster4
Nooitgedachtland, een magisch eiland. Je kunt er naartoe, maar dan moet je wel met hart en ziel in magie en elfjes geloven.
De vier meisjes Mia, Lainey, Kate en Gabby beleven ook in dit deel weer spannende avonturen.

Dit keer staat Gabby, het 5 jarige zusje van Mia, in de hoofdrol.
Wanneer Mia terugkeert van de Elfenvallei samen met het tuinelfje Rosetta, wil Gabby meespelen met hun en het poppenhuis. Mia stuurt haar weg terwijl ze eigenlijk op haar zusje moet oppassen. Gabby bedenkt zich niet en verdwijnt door de opening in de schutting, zo belandt ze in de Elfenvallei.

Hun vader is tegelijkertijd in de tuin bezig en repareert de schutting, waardoor de doorgang verdwijnt. “De holle boom. Je kunt er nog wel in, maar de uitgang aan de andere kant is verdwenen”.
Gabby zit vast in Nooitgedachtland en Rosetta het tuinelfje in de mensenwereld.
Beide beleven een spannend, grappig avontuur. Dansende vuurvliegjes en een spoor van paardenbloemen. Een tuin die van een wildernis omgetoverd wordt tot een droomhuis.

Wanneer Mia en haar vriendinnen pluizen van paardenbloeemen uit het slaapkamerraam van Gabby zien vliegen ontdekken ze een nieuwe doorgang.

Nooitgedachteiland, een eiland met een eigen wil. Als er ergens een knoestgat sluit, gaat er ergens anders weer een open.
in een flits de geheime doorgang een wens naar huis de magische mist

bolklein

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: