Duik in het diepe: Sarah Morgan (Puffin Island deel 1)

duik in het diepeDuik in het diepe
Auteur: Sarah Morgan
Uitgever: Harlequin
Bladzijden: 269
Jaar: 2016

Puffin Island: betoverend, zonovergoten… en vol uitdagingen! Deel 1 Het is een spannende zomer voor Emily Donovan. Ten eerste heeft ze plotseling de verantwoordelijkheid over het dochtertje van haar overleden halfzus, een beroemde actrice; ten tweede willen de paparazzi haar en de kleine Lizzie maar niet met rust laten, en ten derde is de schuilplek die ze heeft uitgekozen om te ontsnappen aan de pers, Puffin Island, omringd door de zee. En als Emily érgens bang voor is, dan is het wel water… Gelukkig biedt de knappe jachtclubeigenaar Ryan aan haar te helpen. Op zich heel fijn, maar het wordt wel érg spannend als hij haar kust! Ryan Cooper is gevraagd een oogje in het zeil te houden op Emily, een nieuwkomer op Puffin Island. Helemaal geen straf, want hij vindt haar heel aantrekkelijk! Ze komt aanvankelijk wat afstandelijk en angstig over, en hij doet zijn uiterste best om haar te laten ontspannen. Langzaam lijkt hij haar vertrouwen te winnen, maar net als hij het gevoel heeft dat er iets moois tussen hen ontstaat, komt zijn geheim aan het licht…

Mening Marjon ster5

Wat een heerlijk en mooi boek is dit. Eerst denk je nog dat het gewoon een leuke roman is, maar dit boek is meer. Het heeft diepgang en gaat over echte mensen. Emily heeft een groot trauma in haar jeugd opgelopen en voelt zich allesbehalve op haar gemak op Puffin Island. En dat terwijl iedereen daar wel zou willen wonen. Toch? Ryan worstelt ook met demonen uit zijn verleden. Twee mooie mensen die elkaar moeten zien te vinden en dan is het kleine meisje Lizzy (Juliet) er nog… Ik heb ook veel sympathie gekregen voor Agnes, de oma van Ryan, een hele wijze vrouw waar we nog veel van kunnen leren. Ik hoop dat er gauw en nog veel meer boeken in deze serie uitgebracht worden!

Mijn mening ster5 24-4-2016

Een ieder zou blij zijn als ze naar het mooie en gezellige Puffin Island mogen, en toch is Emily er helemaal niet zo blij mee, omdat dit een soort van schuilplaats voor haar en de kleine Lizzy word.
Het hele leven van Emily staat op zijn kop als ze ineens voor haar nichtje moet gaan zorgen. Ze is hier totaal niet op voorbereid, en de angst slaat nog erger toe als blijkt dat er meer gevaren schuilen, namelijk water, en een hele mooie man.
Ze draagt geheimen met zich mee die op deze plek er alleen maar voor zorgen dat ze steeds onzekerder word. Maar dan is daar Ryan, kan en wil hij zijn eigen verleden vergeten om Emily te helpen, en zeker zijn gevoelens onder controle zien te houden?
Ik vond dit weer een prachtig verhaal van Sarah Morgan, en vind dan ook dat ze toch echt wel tot de betere schrijfsters hoort.
Het is zeker geen flut roman , maar eentje met diepgang , en mensen die je in je hart sluit. Een verhaal dat je alleen maar wil door lezen, en nergens saai word.
In twee dagen uitgelezen, dus dat wil wel wat zeggen. Dat ik deze serie dan ook ga volgens is één ding wat zeker is. Top.

bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: