De harteloze muze: Nynke Laanstra (geloof-hoop en liefde 3)

de harteloze muzeDe harteloze muze
Auteur: Nynke Laanstra
Uitgever: Vrije Uitgevers
Jaar: 2014

Wat doe je als langvergeten doden tot leven zijn gewekt? Dan ga je op onderzoek uit! Wat doe je als je oog in oog komt te staan met je doodgewaande muze? Dan wankel je! Maar wat als blijkt dat alles is geënsceneerd door je wraakzuchtige zoon en je voormalige minnares? Dan vrees je!

De ooit zo imposante Lars S. is uitzinnig van woede als hij ontdekt dat hij door zijn zoon Kjell is verraden. Als represaille kidnapt hij Kjells halfzusje Stine en vlucht halsoverkop naar het buitenland. Kjell zint op allesvernietigende wraak en smeedt samen met Fien, de voormalige muze van zijn vader, een ingenieus en doortrapt plan. Wat begint als een zenuwslopende klopjacht eindigt in een sinistere ontmoeting…

Mening Mieke ster4

Een mooie afsluiter van de serie geloof-hoop en liefde! Fien gaat voor wraak om Lars te laten voelen, wat zij gevoeld heeft toen hij haar meesleepte in een hel van martelingen. Ze krijgt hulp van een paar sterke mannen en het enige wat zij allen willen is een afschuwelijke dood voor deze Lars.

Helaas had het voor mij nog wel iets medogenlozer mogen zijn, want ik vind dat Lars er nog redelijk van afkomt! Een spannend boek, waarin je meegesleept wordt in de gedachtenwereld van Fien. Zij is de brein achter de wraakacties en heeft een meesterlijk plan uitgedacht…Ik ben door dit boek heen gevlogen, vanwege de boeiende schrijfwijze! Ik vond het einde een beetje abrupt en afgeraffeld en dat vond ik heel jammer. Al met al toch een heel goed boek die ik vanwege het einde een puntje minder geef, maar toch nog een dikke 4* verdiend!

de losbandige vrouw de sluwe verleider de harteloze muze

bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: