De thuiskomst: Erica James

de thuiskomstDe thuiskomst
Auteur: Erica James
Uitgever: De Fontein Romans & Spanning  
Bladzijden: 432
Jaar: 2016

Erica James schreef met ‘De thuiskomst’ een roman voor de fans van Santa Montefiore en Jill Mansell. De nieuwe bewoners van Cholmford Hall Mews zoeken allemaal een frisse start. Jessica heeft haar leven op Corfu vaarwel gezegd na een mislukte relatie; Amanda en Tony proberen het beste van hun huwelijk te maken; Kate is gaan samenwonen met haar pasgescheiden vriend Alec, en Josh wil zijn broer en ouders bewijzen dat hij ondanks zijn veranderde omstandigheden nog steeds – letterlijk en figuurlijk – op eigen benen kan staan. Allemaal hopen ze op een nieuwe toekomst, en allemaal komen ze erachter dat het verleden niet zo makkelijk te ontwijken is…

Mening Marjon ster5

Wat een gezellig boek. In het begint wemelt het van de namen, omdat er gewoon veel mensen meespelen in dit boek. Maar het wordt geen moment verwarrend en het leest heerlijk weg. Het boek gaat over echte mensen, mensen die allemaal een verleden hebben en op de een of andere manier een nieuw begin proberen te maken in een nieuw appartementencomplex. Ze komen in contact met elkaar en dat maakt dat hun levens veranderen. De veranderingen zijn groot, maar reëel. En net als in het echte leven, wens je dat bepaalde mensen zichzelf tegenkomen en een beetje ‘gestraft’ worden voor hun onhebbelijke gedrag. En net als in het echte leven gebeurt dat meestal niet. Net als dat alles niet goed afloopt; het verhaal van Josh grijpt me dan ook aan. En goed komen kan het niet. Maar Erica James heeft het goed verwoord denk ik. Aanrader.

Mijn mening ster4 22-4-2016

Als Jessica, Amanda en Tony, Kate en Alec, en Josh, eenmaal een nieuw leven beginnen op Cholmford Hall Mews, weten ze nog niet wat hun allemaal te wachten staat,
Iedereen heeft zijn eigen problemen en verdriet. Langzaam aan leren ze elkaar kennen als buren, en veranderd er veel in hun leven.
Toen ik in het boek begon dacht ik, ohhh al die namen….. maar het is zo makkelijk geschreven dat je daar gewoon mee inrolt.
En het maakte ook niet uit over wie je nu aan het lezen was, want ieder probleem waar je in terecht kwam liet je niet meer los. Zeker het verhaal van Josh heeft me erg aangegrepen.
Van de meeste mensen ging je ook houden, maar er was er eentje bij…..Het is echt een boek waar je in thuis komt, beetje voorspellend, maar wel levensecht.

bolklein

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: