Vergeef me: Lori Nelson Spielman

vergeef meVergeef me
Auteur: Lori Nelson Spielman
Uitgever: Boekerij
Bladzijden: 368
Jaar: 2016

Het hele land is in de ban van een kettingbrief met ‘vergevingsstenen’: één steen om te vergeven, en één steen om vergeving te zoeken. Het hele land, behalve de populaire talkshowhost Hannah Farr. Toen Hannah twee jaar geleden zo’n zakje met twee stenen ontving, heeft ze het ogenblikkelijk weggestopt; ze wilde niet geconfronteerd worden met haar verdrietige verleden. Maar dan is de populaire bedenkster van de vergevingsstenen te gast in haar show, en onthult Hannah op televisie per ongeluk het verhaal over hoe ze door haar moeder in de steek werd gelaten.

Mijn mening ster5

Na het lezen van Een bijzonder jaar duurde het even voor dit boek verscheen, en ik verwachte ook niet dat het weer net zo mooi zou zijn. maar wat was het het wachten weer waard zeg.
Een verhaal dat zomaar in het echt ook wel eens zou kunnen werken. Want wie zou jij dan de stenen geven waar je vergeving van wil?
Als Hannah het zakje met de stenen ontvangt zet dat alles op zijn kop, en veranderd haar hele leven. Wil ze deze stenen wel? En moet ze echt in haar verleden gaan duiken om alles op zijn kop te zetten. De bedenkster van deze stenen is zeker geen onbekende voor Sarah, en het liefst zou ze alles laten zoals het was.
Dit boek zet je aan het denken, wat je zelf zou gaan doen als jij deze stenen zou ontvangen. En het vele verdriet en de geheimen in dit verhaal zorgen ervoor dat het boek je aangrijpt alsof je er zelf bij bent betrokken.  En het laat je zeker zien wie nu echt om je geeft. Erg goed gedaan weer. Ik wil meer 🙂

bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: