Piece of Kate: Emily Lichthart

pieceofkatePiece of Kate
Auteur: Emily Lichthart
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Jaar: 2015
Bladzijden: 272

Na een berg vergeefse sollicitaties gooit de 28-jarige Katherina – Kate – Smit het roer om: ze begint een taartenwebshop. Wanneer haar kersverse site getipt wordt door een hippe glossy is deze binnen de kortste keren een grote hit.

Al snel opent Kate ook een echte winkel. Als vervolgens een buitengewoon charmante zakenman in haar zaak wil investeren, lijken al haar wensen uit te komen. Ineens bevindt Kate zich in de wereld van filmfestivals, BN’ers, deftige grachtenpanden en buitenlandse reisjes.

Het succes heeft wel een keerzijde: Kate stort zich zo halsoverkop in dit nieuwe avontuur dat ze de controle dreigt te verliezen. En dan blijkt het gezegde be careful what you wish for maar al te waar…

Mening Marjon ster3

Een leuk boek, waar je al gauw in zit. Het verhaal blijft echter wel wat aan de oppervlakte hangen en het leven van Kate verandert in zo’n hoog tempo, dat ik het af en toe niet goed kon bijbenen. Daardoor wordt het verhaal een beetje rommelig. Maar het heeft ook veel grappige momenten en je gaat om Kate geven. Als debuutroman is het zeker veelbelovend.

bolklein

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: