Toen ik jou ontmoette: Cecelia Ahern

toen ik jou ontmoetteToen ik jou ontmoette
Auteur: Cecelia Ahern
Uitgever: Prometheus
Jaar: 2016
Bladzijden: 320

Het jaar waarin alles veranderde. Het jaar waarin ik mijn thuis vond. Het jaar dat ik jou ontmoette. Op het moment dat Jasmine haar baan verliest, lijkt haar wereld in te storten. Gewend aan een leven waarin haar werk en haar geliefde zus haar volledig in beslag nemen, valt ze met haar plotselinge vrijheid in een zwart gat. Maar haar ontslag opent nieuwe deuren. In haar jaar als werkloze leert ze meer over zichzelf dan ze ooit had kunnen bedenken – en meer over anderen dan ze ooit had durven dromen. Soms dient vriendschap zich aan op de meest onverwachte momenten.

Mijn mening ster3

Als Jasmine haar baan kwijt raakt heeft ze zoveel tijd over, dat ze eens goed kan na denken over haar leven.
De zorg voor Heather is eigenlijk alles wat bij Jasmine voorop staat, en niemand maar dan ook niemand zal daar tussen komen.
Maar is dit eigenlijk allemaal wel zo nodig, en heeft ze niet een  muur om zich heen gebouwd? Door de verslaving om haar overburen (man) in de gaten te houden komt ze tot besef dat ze niet zoveel schilt met het leven van haar buurman.
Ik vond het een vreemde manier van schrijven, het was alsof het een brief was die geschreven was naar Matt. Terwijl het verhaal wat langdradig maar toch achteraf goed in elkaar zat, geef ik maar 3*, omdat ik er zoveel meer van had verwacht. Cecelia heeft super boeken ooit geschreven, maar deze vond ik toch wel een stuk minder.

bolklein

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: