Liefde op de Javazee: Anita Verkerk

liefde op de javazeeLiefde op de Javazee
Auteur: Anita Verkerk
Uitgever: Cupido
Jaar: 2015
Bladzijden: 251

Het eerste deel van een nieuwe reeks romans die zich afspelen op het superdeluxe romantische cruiseschip Cupido, dat met een bonte verzameling passagiers en bemanningsleden over de zeven zeeën vaart. Als haar ouders met de hele familie hun vijfendertigjarig huwelijksfeest op de Cupido willen vieren, laat Fleur Zomerdijk – achtentwintig, single, een huurflatje in een achterstandswijk en net werkeloos – zich overhalen om vanuit Singapore mee te varen naar Indonesië. Aan boord komen oude familievetes weer schrijnend aan de oppervlakte, maar de luxe cruise over de intens blauwe Javazee heeft voor Fleur gelukkig ook leuke verrassingen in petto… Een zonnige liefdesroman van topschrijfster Anita Verkerk! Deze roman is gedrukt in prettig leesbare GROTE letters en speciaal bedoeld voor leesbrilhaters en mensen die het iets minder goed zien.

Mening Mieke ster3

Als Fleur Zomerdijk door een faillissement werkeloos is geworden, besluit ze om met haar ouders en zussen mee te gaan op de Cupido om daar het vijfendertig huwelijksjaar van haar ouders te vieren.

Ze ziet er vreselijk tegenop, omdat ze geen goede band heeft met haar zussen Claudia en Marleen en voorziet bij voorbaat al allerlei problemen.

Ook heeft ze geen sterke band met haar moeder vanwege allerlei ruzies en beschuldigingen. Ze hoopt op ontspanning op het cruiseschip met haar vader en haar oma en dat ze leuke nieuwe mensen gaat ontmoeten.

Eenmaal op de Cupido is er een man die Fleur lijkt te kennen, hij is vaak in de buurt waar zij ook is en ze voelt zich onbehaaglijk. Waar kent ze toch deze man van ?

Dan ontmoet ze Koen en zijn opa! Deze twee mensen zaten naast haar in het vliegtuig en al gauw had ze een leuk contact. Stiekem vond ze de knappe Koen wel heel erg leuk!

Tijdens de cruise laaien de spanningen binnen de familie Zomerdijk weer flink op. De beschuldigingen vliegen over en weer.

Gelukkig beleeft Fleur ook leuke verrassingen en vind ze de liefde van haar leven! Eind goed, al goed..

Ik heb van dit boek genoten, al kwam het wel wat traag op gang. Halverwege het verhaal kwam er wat meer actie in en dat is de reden waarom ik het 3* geef.

Voor de chicklit liefhebber een absolute aanrader. Ik ga zeker nog eens een boek van deze schrijfster lezen, vooral als je toe bent aan iets luchtigs !

bolklein

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: