Misschien ooit: Colleen Hoover

misschien ooitMisschien ooit
Auteur: Colleen Hoover
Uitgever: Zk
Jaar: 2016
Bladzijden: 384

Misschien ooit van Colleen Hoover neemt je mee in de onwaarschijnlijke liefde tussen een dove singer-songwriter en het meisje dat hem uit zijn writer’s block helpt. Een heerlijk boek voor iedereen die houdt van een Amerikaanse setting, knetterende vonken en een achtergrond van songteksten en muziek. Auteur Colleen Hoover bracht samen met Griffin Peterson een soundtrack uit met de nummers uit Misschien ooit, gratis te beluisteren op maybesomedaysoundtrack.com. Dus kruip op de bank, druk op play, sla het boek open en beleef Misschien ooit.

Mijn mening ster5

Dit prachtige verhaal neemt je mee in het leven van Sydney en Ridge (en Maggie.)
Ridge en Maggie beide doof laten zien dat je toch wel alles uit het leven kan halen met een handicap.
Alhoewel de verhalen afgewisseld worden door Ridge en Syney (op een mooie aparte manier) vind ik dat ook het verhaal van Maggie erg goed is uitgewerkt.
De songteksten die in dit boek voorkomen kun je beluisteren, (KLIK)  eerlijk gezegd was ik wel nieuwsgierig en ben ook meteen even een kijkje gaan nemen. Ik heb ze niet tijdens het lezen geluisterd omdat als ik eenmaal in het verhaal zit er voor niks of niemand af ga, dus ook niet even om het bijbehorende nummer op te zoeken. Wel vind ik het erg mooi dat je hier de kans voor krijgt.
Ik kan me erg goed in dit soort boeken vinden, ook al ben ik wat ouder dan de personages in het verhaal. Dus voor de jeugdige lezers moet ook dit boek haast weer een knaller zijn.

bolklein

 

Een gedachte over “Misschien ooit: Colleen Hoover

Voeg uw reactie toe

  1. Leuk dat die boek ook bij jou zo goed is meegevallen. Ik wilde meteen ook even vragen of je mijn mailtje in verband met het Blogger Vriendenboek hebt ontvangen? Ik heb het een tijdje geleden verstuurd maar was niet zeker of je het ontvangen had.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: