Dromen aan zee: Sherryl Woods (Chesapeake Shores 1)

dromen aan zeeDromen aan zee
Auteur: Sherryl Woods
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2012
Bladzijden: 296

Abby keert terug naar Chesapeake Shores, en dat heeft verrassende gevolgen! Eigenlijk heeft Abby O’Brien helemaal geen tijd om haar jongste zusje, Jess, voor de zoveelste keer uit de problemen te helpen. Ze heeft het veel te druk met haar carrière en haar tweelingdochters van vijf. Maar als het om haar zusje gaat, kan ze geen nee zeggen. Sinds hun moeder hen vijftien jaar geleden in de steek liet, heeft Abby als oudste van de vijf kinderen de moederrol op zich genomen. Dus reist ze van New York naar haar geboortestadje Chesapeake Shores. Naast Jess’ probleem wacht haar daar echter een verrassing…Wanneer Trace Riley door zijn vader is teruggehaald naar Chesapeake Shores om voor het familiebedrijf te komen werken, doet hij er alles aan om zijn zusje aan die baan te helpen. Zelf heeft hij geen enkele ambitie in die richting. Niet voor niets is hij lang geleden vertrokken, en bovendien: als hij in Chesapeake Shores gaat werken, komt hij ongetwijfeld zijn vroegere liefde, Abby O’Brien, weer tegen…

Mijn mening ster5

Zodra Abby terug is in Chesapeke Shores word ze niet alleen met de problemen van haar zusje geconfronteerd maar ook met haar verleden.
Het eerste deel van de Chesapeake Shores, en het verraste mij, ik had een beetje een standaard roman verwacht, maar niks is minder waar.
En dat is eigenlijk best balen want ik moet nog zoveel series uitlezen 😉 waarvan deze er zeker eentje gaat worden.
Je leert iedereen in het boek beetje bij beetje kennen en je wil ook weten wat en en wie er in het volgend deel aan de beurt komt.
Dus ik kijk er naar uit.

Reactie van het boek door Marjon ster4 13-1-2016

Het boek is duidelijk een aanloop naar een heleboel vervolgdelen. Hoewel Abby en Trace de hoofdrol spelen, lopen er allemaal verhalen met andere hoofdrolspelers mee, zonder verwarrend te worden. Je krijgt al gauw het gevoel deel uit te maken van een grote familie en gemeenschap. Het verhaal kabbelt in eerste instantie maar wat voort, zonder dat er veel gebeurt. Wel wordt al gauw duidelijk dat het verleden van de familie O’Brien nog altijd een stempel drukt op alle familieleden. maar niets is zo erg dat er niet aan gewerkt kan worden. Halverwege het boek komt de vaart er in en kan je het boek niet meer wegleggen. En nu kijk ik uit naar het tweede deel.

bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: