De kracht van het hart: Nora Roberts (Teken van zeven 3)

de kracht van het hart 3De kracht van het hart
Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Boekerij
Jaar: 2016
Bladzijden:  384

Gage Turner wordt niet graag herinnerd aan het verleden. Zijn jeugd in Hawkins Hollow was alleen maar draaglijk dankzij zijn beste vrienden Fox en Caleb. Nu zij een beroep op hem hebben gedaan, keert Gage terug naar zijn geboortedorp; hij lijkt over krachten te beschikken die een eind zouden kunnen maken aan de vloek.
Ook Cybil Kinski beschikt over speciale gaven. Samen zouden Cybil en Gage een perfect team vormen, al was het maar omdat de aantrekkingskracht tussen hen onmiskenbaar is. Maar een leven vol teleurstellingen heeft beiden schuw en afhoudend gemaakt. En wie durft er plannen voor de toekomst te smeden als het heden zo onzeker is?

Mijn mening ster3

In dit deel maken we kennis met Gage en Cybil, beide hebben ze krachten die hard nodig zijn om de demon  samen met de andere vier uit te schakelen.
Alleen hebben ze meer gemeen met elkaar dan ze alle twee willen, ze zullen moeten samen werken maar ze trekken elkaar aan als magneten, en maken daarom afspraken dat ze ieder hun eigen weg weer gaan als alle ellende voorbij is.
Ik denk dat ik van het derde en tevens het laatste deel meer verwacht had, nu werden Gage en Cybil verder uitgediept maar het verhaal bleef eigenlijk een beetje het zelfde als de voorgaande delen van deze serie. Een leuke serie maar ik heb betere gelezen.

verbondendoorhetlot op zoek naar de bron de kracht van het hart 3

bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: