De choice (De keuze): Nicholas Sparks

the choiceThe choice (De keuze)
Auteur: Nicholas Sparks
Uitgever: Boekerij
Jaar: 2016
Bladzijden: 304

Travis Parker heeft alles wat hij maar kan wensen: een leuke baan, goede vrienden en een prachtig huis. Hij geniet met volle teugen van het leven en is ervan overtuigd dat een relatie hem alleen maar in de weg zou staan. Tot Gabby Holland naast hem komt wonen.

Travis doet zijn best contact met haar te krijgen, maar de mooie Gabby lijkt er niet van gediend. Ondanks al haar afwijzingen, en ondanks de aanwezigheid van Gabby’s vriend, probeert Travis dicht bij haar te komen. Zijn koppige pogingen zijn het begin van een emotionele reis die geen van beiden had kunnen voorzien en hun confronteert met de hartverscheurende vraag: hoe ver kan en mag je gaan in de hoop op liefde?

Mijn mening sterstersterster half

Ik heb dat niet snel dat ik zeg de film is beter als het boek, maar bij dit boek verwacht ik dat zeker wel, na het zien van de trailer.
Het is een erg mooi liefdes verhaal, met zeker ook hele leuke stukjes als Gabby haar buurman Travis ontmoet. Ze blijft zich er tegen verzetten, want ze heeft immers een vriend.
Maar soms kun je er niet onderuit om toch die mooie buurman weer tegen het lijf te lopen.
Het eerste deel in dit boek vond ik wel mooi, maar er gebeurde eigenlijk maar weinig, en dan in het tweede deel veranderd alles, en wil je ook weten wat er nu eigenlijk gebeurd is, en hoe gaat dit aflopen.  Ik heb mooiere boeken gelezen van Nicholas Sparks en vond het dan ook best moeilijk om The choice punten te geven, drie is echt te weinig, en vier net iets te veel als ik het met de andere boeken vergelijk.
Ik ga zeker de film kijken, en hoop dat die net zo mooi zal zijn als alle andere films.

bolklein

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: