Liefde in de steigers: Jill Shalvis (Lucky Harbor 1)

liefde in de steigersLiefde in de steigers
Auteur: Jill Shalvis
Uitgever: Harlequin Holland
Jaar: 2016
Bladzijden: 236

Maddie Moore heeft één heilige overtuiging: chips is het antwoord op alles. Maar nadat ze in één klap haar vriendje kwijtraakt (haar eigen beslissing) en haar baan (totáál niet haar eigen beslissing), besluit ze eens níét haar problemen weg te eten met zakken vol chips. In plaats daarvan verlaat ze LA om een nieuw leven te beginnen in het kustplaatsje Lucky Harbor, waar ze samen met haar twee halfzusjes een resort heeft geërfd van haar excentrieke hippiemoeder. Bij aankomst blijkt het woord ‘resort’ schromelijk overdreven voor het hotel, de kleine jachthaven en het minihuisje voor de eigenaar. Bovendien verkeert de boel in belabberde staat. Het kost Maddie nog heel wat overtuigingskracht – en drie flessen wijn – om haar zusjes te laten inzien dat ze het resort moeten laten renoveren. De aannemer die ze inhuurt is de lange, donkere en onwaarschijnlijk sexy Jax Cullen. Wanneer hij haar voor het eerst aankijkt vanonder zijn belachelijk lange wimpers, weet ze dat ze het moeilijk gaat krijgen. Met hem in de buurt is het onmogelijk om te onthouden dat ze mannen eigenlijk heeft afgezworen!

Mijn mening ster5

Dit boek vond ik nu echt verrassend, ik had achter deze cover een heel ander verhaal verwacht.
Nadat de moeder van Maddie is overleden vertrekt ze naar LA, om daar haar zussen weer te zien, en alle ellende achter haar te laten.
Hun moeder heeft het resort aan de meiden nagelaten met een boek met wel erg aparte recepten.  Ze leert hier de waarde van familie kennen, en maakt kennis met de wel erg mooie Jax, een man waar menig vrouwen over zullen dromen. Maar kan ze hem vertrouwen? En kan ze voor haar zelf weer een nieuw leven op bouwen na alle ellende.
Het is een verhaal waar je meteen in rolt, het heeft niet alleen romantische maar ook erotische en leuke momenten. Ik was ook nog niet zolang in het boek bezig en ik voelde al dat het  me erg ontspande, en dat ik  toch echt wel vaak zat te lachen om de leuke momenten die Maddie steeds weer voor elkaar kreeg.  Dit is het eerste deel van Lucky Harbor serie, en ik hoop dat ook dat het volgende deel er snel zal zijn, want dan zullen we zeker met de geweldige zussen van Maddie te maken krijgen.

bolklein

6 gedachten over “Liefde in de steigers: Jill Shalvis (Lucky Harbor 1)

Voeg uw reactie toe

  1. Ik ben echt helemaal gek van deze serie. Al zien de originele covers er wel helemaal anders uit als die bij de vertaling. Sinds ik de boeken van Jill Shalvis voor het eerst las heb ik Harlequin enkele mailttjes gestuurd om te vragen of ze deze serie neit wilde vertalen. Of het door die mailtjes komt weet ik natuurlijk niet, maar ik ben wel heel blij dat nu meer mensen de grappige boeken van Jill Shalvis kunnen lezen.

      1. Dat weet ik niet precies, maar ze lopen niet echt voorop met nieuwe boeken 😉
        Van Sarah Morgan hebben ze helemaal geen boeken staan en bijv. het boek ‘Love, Rosie’ van Cecelia Ahern hebben ze ook niet, terwijl deze toch al een tijdje uit is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: