Rose Harbor in bloei: Debbie Macomber (Rose Harbor 2)

rose harbor in bloeiRose Harbor in bloei
Auteur: Debbie Macomber
Uitgever: Boekerij
Jaar: 2015
Bladzijden: 336

Sinds haar verhuizing naar Cedar Cove voelt Jo Marie Rose zich steeds meer thuis in het kustplaatsje, zeker nu ze bevriend is ­geraakt met haar buren. Nu is het lente, en Jo Marie heeft een klusjesman ingehuurd die haar gaat helpen bij het aanleggen van een rozentuin. Ze verwelkomt ook twee nieuwe gasten. Annie Newton is in Cedar Cove voor het huwelijksjubileum van haar grootouders, maar zelf worstelt ze met een gebroken hart. En Mary Smith, een succesvolle zakenvrouw, kijkt door een nare ziekte terug op haar leven en komt het enige waar ze ooit spijt van heeft gehad rechtzetten. Oude en nieuwe liefdes, vriendschappen en nieuwe kansen maken de boeken van Debbie Macombers Rose Harbor-serie tot een heerlijke, hartverwarmende leeservaring

Mijn mening ster4

De bed & breakfast  waar iedereen welkom is, nu heeft Jo Marie Rose weer speciale gasten, die allemaal hun eigen geheimen en verdriet met zich mee brengen.
Zo krijg je van iedereen een mooi stukje uit hun leven, Mary heeft vele fouten gemaakt in het verleden maar kan ze dit nog recht zetten nu ze erg ziek is, en Annie die er alles voor over heeft om het feest van haar opa en oma tot een onvergetelijke dag te maken, maar draagt zelf ook de nodige bagage mee. En natuurlijk Jo Marie zelf, die na de vermissing van haar man Paul nooit heeft opgegeven, kan ze zo verder…, en neemt ze de hulp aan die haar steeds maar aangeboden blijft.
Je mag in dit soort boeken altijd meeleven met de ellende van een ander, en iedereen heeft zo zijn eigen problemen. In dit boek worden om en om de levens van deze mensen beschreven, je leeft met ze mee. Ook de personen uit het vorige deel komen we nog tegen en dat is erg prettig om te zien hoe het verder met hun gaat. Ik hoop ook nog iets meer van de levens van Mary en Annie te horen in het volgende deel.
Eigenlijk kom je in een soort van soap serie terecht die erg aangenaam en gevoelig is, en erg makkelijk leest. Dus heerlijke boeken voor tussendoor.

bed & break rose harbor in bloei

bolklein

Een gedachte over “Rose Harbor in bloei: Debbie Macomber (Rose Harbor 2)

Voeg uw reactie toe

  1. Debbie Macomber leest inderdaad als een soort soap. Ik hou er wel van, niet altijd, maar ik heb van die momenten dat ik wel graag meeleef met haar personages. Ik heb zelf Breibabes gelezen, de vertaling vond ik niet super, maar het verhaal las wel lekker weg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: