Een fantastisch uitzicht: RaeAnne Thayne (Hope’s Crossing 4)

een fantastisch uitzichtEen fantastisch uitzicht
Auteur: RaeAnne Thayne
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2015
Bladzijden: 414

Wat begon als een onschuldige flirt…
Na haar koksopleiding in Europa is Alex terug in Hope’s Crossing, waar haar droom eindelijk uitkomt: het runnen van een eigen restaurant. In haar nieuwe drukke leven is geen plaats voor een serieuze relatie – ze houdt het liever bij oppervlakkig flirten. Met de aantrekkelijke aannemer Sam Delgado bijvoorbeeld. Hij is maar voor een paar weken in het stadje, dus perfect voor een tijdelijke affaire. Alleen dan blijkt dat Sam en zijn zoontje zich ineens in Hope’s Crossing gaan vestigen – nota bene in dezelfde straat!
In Hope’s Crossing probeert Sam samen met zijn zoontje een nieuw leven op te bouwen. En dat lijkt aardig te lukken. De vriendelijke mensen in dit kleine stadje nemen hem zonder meer op in hun gemeenschap. Hij is vooral gecharmeerd van de spontane, onvoorspelbare Alexandra McKnight. Maar wat heeft het voor zin in haar te investeren als zij hem niet écht in haar leven toelaat?

Reactie van het boek door Marjon ster5

Net als bij de voorgaande delen, had ik weer even moeite om alle namen te plaatsen. Er spelen veel inwoners van Hope’s Crossing mee. Maar naarmate het verhaal verder ging, kon ik iedereen weer plaatsen. In dit deel lees je hoe moeilijk Alex het heeft om mensen dichtbij te laten komen. Ze heeft twee trauma’s die dat veroorzaken en er zijn een terminaal zieke vriendin en een begripvolle man voor nodig om in te zien dat ze op het punt staat te verliezen wat ze nog niet eens had. Het boek leest als een trein, je sluit hond Leo in je hart en je waant je in Hope’s Crossing. Aanrader!

tussen hoop en liefde nieuwbeginthayne dromen van vroeger een fantastisch uitzicht

bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: