Onvoorwaardelijk: Colleen Hoover

onvoorwaardelijk 2Onvoorwaardelijk
Auteur: Colleen Hoover
Uitgever: ZK
Jaar: 2015
Bladzijden: 304

Onvoorwaardelijk, de emotionele rollercoaster van New York Times-bestsellerauteur Colleen Hoover! Als Tate haar nieuwe buurman Miles ontmoet weet ze zeker dat het geen liefde op het eerste gezicht is. Zelfs ‘vrienden’ is een groot woord. Het enige wat ze gemeen hebben, is een ongekende wederzijdse aantrekkingskracht. Miles wil geen liefde, Tate heeft geen tijd voor liefde, dus blijft over: seks. Miles heeft wel twee voorwaarden waar Tate zich aan moet houden: geen vragen over het verleden en geen verwachtingen voor de toekomst. Kan Tate dit volhouden? En wat houdt Miles voor haar verborgen? ‘Een sexy en aangrijpend liefdesverhaal dat mijn hart heeft veroverd’ – Lisa op haar blog leavenostorybehind.nl

Mijn reactie van het boek ster5

Tate leert op een hele vreemde manier de buurman en vriend van haar broer kennen, zodra ze bij haar broer Corbin intrekt staat haar een hele vreemde verrassing te wachten, eentje die haar hele leven zal veranderen.  Als ze Miles leert kennen weet ze dat ze absoluut niet verliefd op hem mag worden, en zeker geen vragen aan hem mag stellen. Dit gaat in het begin allemaal redelijk goed, maar toch heeft ze twijfels en wil ze  stiekem toch weten wat er met Miles aan de hand is.
Dit verhaal staat erg hoog genoteerd en ik had er dan ook heel veel van verwacht. Het verhaal begint gewoon erg leuk en is makkelijk te lezen, de hete seks vliegt af en toe om je oren, maar toch hoe verder ik kwam hoe mooier dat ik het ging vinden, zodra er wat meer diepgang in kwam, en je langzaam te weten kwam wat er nu met Miles was gebeurd, en waarom hij die vreemde trekken heeft.
Het dramatische gebeuren grijpt je naar je strot en je wil dan ook alleen nog maar lezen en lezen. Ook de lieve oude Cap heeft bij mij een plaatsje in mijn hart gekregen.
Een boek vol romantiek, drama, seks, en de nodige humor.

bolklein

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: