Kerst met Sarah Morgan

kerst met sarah morganKerst met Sarah Morgan
Auteur: Sarah Morgan
Uitgever: Harlequin Intiem
Jaar: 2015
Bladzijden: 346

Bestsellerauteur Sarah Morgan is wereldwijd geliefd om haar hartverwarmende eigentijdse romans. In deze drie heerlijke verhalen weet ze als geen ander het echte kerstgevoel op te roepen. (1) KERST VOL VERLEIDING – Tien dagen lang voorbeeldig leven of snel een keurig meisje trouwen – dat advies krijgt playboy Rio Zaccarelli als hij de belangrijkste deal van zijn leven wil sluiten. Toch bedenkt hij zich geen moment als hij op de vooravond van kerst een mooie vrouw in zijn bed aantreft: hij kust haar wakker. Nog nooit is Evie Anderson op zo’n prettige manier ontwaakt. Maar dan ontdekt ze wie de bedreven verleider is: haar nieuwe baas! Ze is nog niet van de schrik bekomen, of ze worden betrapt door een paparazzo. Tot haar ontsteltenis eist Rio meteen dat ze zich verloven. Alleen om een schandaal voor te zijn, of… heeft hij nog een andere reden voor zijn onverwachte aanzoek? (2) SAMEN IN DE SNEEUW – Natuurlijk stemt Daniel Buchannan in wanneer zijn broer hem vlak voor kerst vraagt op zijn kinderen te passen. Alleen kan hij dat niet in zijn eentje, en er is maar één persoon die hem kan helpen: Stella, zijn ex-verloofde. Hoewel ze nog niet over hun breuk heen is, springt ze bij. En dan beseft hij pas wat hij heeft gemist… (3) VERRASSING OP KERSTAVOND – Alleenstaand vader Patrick Buchannan is een briljant arts, maar koken kan hij niet. Dus plaatst zijn zoontje stiekem een advertentie voor een huishoudster, zodat er eindelijk eens een behoorlijk kerstdiner op tafel komt. Wanneer er op kerstavond wordt aangebeld, ziet Patrick tot zijn schrik Hayley op de stoep staan, de vrouw met wie hij ooit één opwindende nacht beleefde!

Reactie van het boek door Marjon

Kerst vol verleidingster4
In eerste instantie blijft het boek nogal aan de oppervlakte en had ik neiging om het weg te leggen. Maar dan wordt het echt mooi. Een mooi, romantisch kerstverhaal met een lach en traan. Toch typisch Sarah Morgan die zulke mooie romans schrijft over echte mensen. Je herkent haar schrijfstijl.

Samen in de sneeuw ster3
Een gezellig en romantisch boek, maar ik kwam er niet lekker in. Het voelde wat rommelig, vol tekst die niet zo goed weggestreept had kunnen worden. Sarah Morgan heeft in haar boeken vaak het thema ‘kerst-trauma’ en dat komt ook hier weer in voor. Een van de hoofdrolspelers heeft een hekel aan kerst, maar draait bij als de liefde om de hoek gaat komen. Alfie, het tien-jarig zoontje van Patrick vind ik iets te wijs neergezet voor een kind van zijn leeftijd. Maar om in kerstsferen te komen voldoet dit boek prima.

Verrassing op kerstavond ster5
Dit is een juweeltje, een prachtig boek met een prachtig einde. Weer echt een Sarah Morgan. Ik begin steeds meer fan van haar te worden 😉 In dit boek kwam Alfie weer voor, net als Samen in de sneeuw, maar deze keer is hij iets meer neergezet als de tien-jarige jongen die hij is. De karakters van Patrick en Hailey zijn enigszins uitgewerkt waardoor het boek meer diepgang krijgt. En de kerstsfeer is goed aanwezig.

Mijn reactie van het boek
Kerst vol verleiding: (The Twelve Nights of Christmas)ster5

Bij Evie zit nu net alles tegen, en dat net voor de kerst, ze verliest zoveel, en dan word ze ook nog eens flink voor het blok gezet. Ze gaat zomaar ineens verloven, en dat met niet zomaar een man, maar met haar baas, en wat voor eentje.
Dit is mijn eerst verhaal uit dit boek, en ik was zo verrast door de sfeer die in het boek zat, dat ik niet anders dan 5 sterren kon geven voor dit verhaal. Dit geeft nu echt een prachtig kerstgevoel.
Het boek is zo luchtig geschreven, en toch mooi uitgediept. De humor is ook erg leuk en hartverwarmend. Ik hoop dat het volgende verhaal net zo mooi is, dus ik ga er snel in beginnen.

Samen in de sneeuw ( Miracle Marriage)ster4

Daniel en Stella zijn een prachtig stel. alleen wil Daniel voor geen goud kinderen en trouwen. Door al wat hij en zijn tweeling broer Patrick mee hebben gemaakt wil hij ook niks met kerst te maken hebben.
Hij verbreekt de verloving met Stella, hierdoor gaat Stella weg. Maar Kan Stella iedereen wel missen en zeker haar werk in het ziekenhuis en haar leuke collega’s (waaronder Daniel en Patrick)?
Ze besluit terug te komen, en weet dat haar hart nooit aan een ander toe zal behoren, maar hoe gaat ze hier mee om?
Als Patrick voor zijn werk weg moet word Daniel ingeschakeld om op zijn kinderen te passen, maar dit kan hij echt niet alleen. Stella beseft dat ze haar gevoelens aan de kant moet zetten en besluit hem te helpen.
Dit brengt erg leuke momenten met zich mee, zeker de lieve 10 jarige Alfie heeft bij mij een plekje in mijn hart gekregen, zo wijs al, maar toch nog zo kinderlijk.
Je kunt je voorstellen hoe een man met kinderen om gaat die er zelf geen wil, hij zet zijn beste beentje voor maar er gaat van alles mis.
Een lief en warm verhaal met toch de nodige luchtige humor. Top

Verrassing op kerstavond (Christmas Eve) ster5

Het derde verhaal in deze bundel, en dat is een mooi vervolg op Kerst vol verleiding.
In dit deel maken we uitgebreid kennis met Patrick, de tweeling broer van Daniel, natuurlijk net zo knap dan 😉 .
Patrick is al twee jaar gescheiden en heeft de zorg van zijn kinderen, en een drukke baan als gynaecoloog.
Terwijl hij weg moest voor zijn werk krijg hij een one night stand met de mooi Havley, maar zij vlucht in de nacht van de hotel kamer weg wat Patrick erg vreemd vind.
Maar beide kunnen ze elkaar niet uit het hoofd zetten. Havley trekt de stoute schoenen aan en gaat op zoek naar Patrick.
En waar zouden we zijn als we Alfie niet hadden, de tien jarige zoon van Patrick, die niet nog een kerst zonder fatsoenlijk eten wil zitten. Hij plaatst een advertentie, en Sarah Morgan heeft hier zo’n smakelijk romantische draai aangegeven, dat het zorgt dat je dit verhaal in één ruk uit wil lezen.
Ook dit dit heeft veel leuke momenten,  en laat de romantische sfeer uit het boek spatten.
Ook delen die in het ziekenhuis afspelen zijn geweldig, en zorgen net voor dat stukje extra in het verhaal.
Prachtig boek voor de kerst, eentje die je een heerlijk gevoel geeft, en dat hebben we rond deze dagen toch allemaal een beetje nodig toch?

bolklein

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: