Neerslag: Marjolein van der Gaag

neerslag

Neerslag
Auteur: Marjolein van der Gaag
Jaar: 2015
Uitgever: Tekstbureau Marjolein van der Gaag
Het leven van Jolien Visser komt op zijn kop te staan als haar ex-man bij een bizar ongeluk om het leven komt. Terwijl Jolien haar handen vol heeft aan haar ontroostbare zoontjes wordt het dorp, waar ze al heel haar leven woont, opnieuw opgeschrikt door een dodelijk ongeval. Als het hierbij niet blijft, begint de onrust in het dorp toe te nemen. Is er sprake van toeval of is er iets anders aan de hand? En hoe goed kent Jolien haar eigen familie en vrienden eigenlijk?

Reactie van het boek door Miekester4

Als er in het dorp mysterieuze ongelukken gebeuren, vraagt Jolien zich af of zij er wel zo veilig woont als zij dacht.Het lijken allemaal toevalligheden, maar als zij een vreemd briefje krijgt, gaat ze twijfelen of haar ex-man Jeroen door een ongeluk is overleden of moedwillig om het leven is gebracht.
Jolien had een goed contact met de vader van haar twee zoontjes en wil de onderste steen boven krijgen wat er precies gebeurd is. Het politieonderzoek stagneert en intussentijd gebeuren er meer raadselachtige “ongelukken”! Jolien vraagt zich angstig af of zij misschien de volgende is waar iets vreselijks mee gebeurd…en haar gevoel bedriegt niet!

Ik vond dit een fantastisch boek om te lezen, vooral ook omdat je een paar keer op het verkeerde been werd gezet. Ik lees graag de boeken van deze schrijfster en hebben mij nog nooit teleurgesteld!
Wat mij betreft kan ik dit boek aanraden…heerlijke vlotte schrijfstijl en boeiend genoeg om hem in één adem uit te lezen!
Reactie van het boek door Clasien ster4
De boeken van Marjolein van der Gaag zijn altijd heerlijk om te lezen. Niet nagelbijtend spannend, maar spannend genoeg om te willen weten wie de dader is.
Neerslag valt ook weer onder deze categorie.

Jolien Visser, gescheiden van Jeroen, met wie ze nog een goede band heeft woont met haar twee zoontjes in een rustig dorpje ver van gevaar en onheil.
Dan krijgt Jeroen een ongeluk, dat is wat iedereen in eerste instantie denkt, totdat er in het dorp meerdere vreemde “ongelukken” gebeuren.
“Wat is er de laatste tijd toch aan de hand in dit dorp? Ik heb echt het idee dat er ongeluk na ongeluk plaatsvindt”.
“Ook deze zaak zit me weer helemaal niet lekker. Er klopt gewoon iets niet. Er gebeuren teveel vreemde dingen”.

Jolien kan het niet loslaten.
Daarnaast komt Jolien achter een leugen van een familielid, zal dit met elkaar te maken hebben, of is dit toeval.
Hoever ga je in je eigen onderzoek? Jolien ver totdat ze zelf in de problemen komt.

bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: