Vuurwerk in de sneeuw: Sarah Morgan (O’Neil Brothers 3)

vuurwerkin de sneeuwVuurwerk in de sneeuw
Auteur: Sarah Morgan
Uitgever: Harlequin Holland
Jaar: 2015
Bladzijden: 267


Tyler O’Neils belangrijkste voornemen deze Kerstmis? Er een groot feest van maken. Niet voor zichzelf, maar voor zijn dochter, Jess. Hij heeft trouwens zelf ook wat te vieren, want Snow Crystal, het ski-resort dat hij met zijn broers runt, is volgeboekt met de kerstdagen. Dat betekent dat Brenna, zijn beste vriendin, bij hem moet logeren, en hij mag absoluut niet laten merken dat hij meer dan alleen vriendschap voor haar voelt. Ski-instructeur Brenna Daniels vindt dat ze het prima voor elkaar heeft. Ze heeft van haar hobby haar werk gemaakt én ze kan dagelijks samenwerken met Tyler, op wie ze al jaren verliefd is. Niet dat er ooit iets gebeurd is… Ze verwacht dan ook niet dat het problemen zal opleveren dat ze een paar weken een huis zullen delen. Dan gebeurt er iets wat ze geen van beiden hadden verwacht: Tyler kust haar, en nu is alles anders…

Reactie van het boek door Marjon ster5

Aan het einde tranen in je ogen krijgen omdat het zo mooi is, het zo jammer vinden dat het uit is en zo’n zin hebben in kerst en sneeuw, alleen maar vanwege dit boek. Wat een heerlijk, romantisch en mooi boek. Niet zoet, gewoon reëel met echte mensen, goed uitgewerkte karakters en mensen om wie je gaat geven. Vooral Jess heb ik in mijn hart gesloten. Ik ben de laatste die zal beweren dat pubers geen wijsheid in pacht hebben. Tussen al dat moois door is er ook plaats voor humor. Echt een boek om juist nu van te genieten.

 

Mijn reactie van het boek ster4

Weer een lekker warm en sfeervol boek van Sarah Morgan.
Deze boeken zijn allemaal los te lezen delen, maar toch vind ik het zonde als je ze niet op volgorde zou lezen, want in ieder boek komen weer personen voor die je eerder hebt leren kennen.
Dit deel was van de gebroeders O’Neils , Tyler aan de beurt, een rauwe donder die zijn hele leven niets liever heeft gedaan dan op de ski’s staan, totdat hij door een ongeluk niet anders kan dan zijn leven opnieuw indelen, zeker nu ook zijn dochter bij hem woont, en zijn jeugd vriendin Brenna door omstandigheden bij hem moet komen logeren. Voor beide een grote uitdaging omdat de vriendschap die ze al jaren delen een hele andere wending krijgt. En zijn ze er klaar voor om hun grootste geheimen te delen met elkaar.
Ik zou zeggen geniet van een heerlijk voorproefje op de kerst, en laat je verwennen door de heerlijke winterse sfeer in dit boek.

wintersparadijs een nieuwe zomer 2vuurwerkin de sneeuw

bolklein

2 gedachten over “Vuurwerk in de sneeuw: Sarah Morgan (O’Neil Brothers 3)

Voeg uw reactie toe

    1. Ik denk dat als jij robyn carr mooi vind dat je deze ook mooi vind, maar echt hetzelfde is het niet, deze delen gaan over de broers o’neil en hun geheimen en gebreken, terwijl in robyn carr steeds nieuwe personen in elk deel komen.
      de leesstijl kan je er wel mee vergelijken hoor. En voor deze donkere dagen is dit toch wel heerlijk, maar ook in robyn carr had je weer mooie kerstdelen. zo lekker makkelijk nu he hahah.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: