Als je van mij was: Bella Andre ( Sullivan serie 5)

als je van mij wasAls je van mij was
Auteur: Bella Andre
Uitgever: Boekerij
Jaar: 2015
Bladzijden: 272

Het laatste wat Zach Sullivan wil is op het hondje van zijn broer passen. Tot hij de puppytrainer ontmoet. Heather is mooi, slim en Zach kan haar maar niet uit zijn hoofd zetten. Helaas is Heather de enige vrouw op aarde die niets met hem te maken wil hebben. Heather Linsey kan het niet uitstaan dat ze met een van de rijkste mannen ter wereld moet samenwerken. Zeker als ze merkt dat hij niet alleen zijn tijdelijke hond onder controle wil krijgen, maar haar ook! Heather heeft al toen ze zeventien was besloten dat liefde niet meer is dan een stapel mooie leugens, en dat ze nooit of te nimmer haar hart zal verliezen aan een woest charmante man. Maar kan ze de seksuele spanning die tussen haar en Zach zindert wel ontkennen? Kan Zach haar haar geloof in de liefde weer teruggeven?

Mijn reactie van het boek ster4

Alweer een overheerlijke man van de fam Sullivan, zo leren we beetje bij beetje alle mensen kennen.
Dit verhaal was er weer eentje om verliefd op te worden, en dan heb ik het niet alleen over de mooie Zach maar ook over het heerlijk puppy hondje Cuddles en de grote Atlas (mini en maxi).
Dit vond ik eigenlijk net zo vertederend als de liefde tussen Zach en Heather.  Beide hebben ze de liefde afgezworen, en alle twee om een bepaalde reden, dit zorgt voor zowel leuke als trieste stukjes. Een verslavende serie die je niet alleen de liefde laat zien maar zoveel meer.

op het eerste gezicht vanaf nu verliefd en verloren betoverd door jou als je van mij was

bolklein

2 gedachten over “Als je van mij was: Bella Andre ( Sullivan serie 5)

Voeg uw reactie toe

  1. Ik kijk echt uit naar dit vijfde deel in de Sullivan-reeks. Maar eerst moet ik toch echt door die stapel recensieboeken heen. Het wordt dus iets om nog wat langer naar af te tellen.

    1. Hij is echt weer de moeite waard, ik lees maar zelden recensie boeken, of het moet mijn eigen genre zijn, mijn lijst is nog zo lang met vele mooie boeken 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: