Julie’s liefde: Elly Koster

juliesliefdeJulie’s Liefde (2012)
Auteur: Elly Koster

Website:www.ellykoster.nl
Uitgever: Cupido
Bladzijden: 384

 

Als Julie’s grote liefde Mats tijdens een zeiltocht vermist raakt, zakt Julie in een diepe depressie. Ze besluit haar leven een andere wending te geven en gaat terug naar Noorwegen waar ze in de vakanties met Mats zo gelukkig was. In een oude boerderij aan de rand van de wildernis start Julie een pension. Daar ontmoet ze Stian en haar leven raakt in een spannende stroomversnelling… Een heerlijke (ont)spannende liefdesroman van top-auteur Elly Koster die zich afspeelt in het prachtige Noorwegen.

Reactie van het boek door Miekester4

Als Julie’s man verongelukt besluit ze een nieuw leven op te bouwen in Noorwegen, waar ze altijd met Mats heenging op vakantie. Ze laat Groningen achter zich en ook haar beste vriendin Nora en gaat een pension beginnen in dit prachtige land…

De schrijfster neemt ons mee naar prachtige plekken en weet dit zo mooi beeldend te beschrijven, dat je de bergen, de sneeuw en het landschap voor je ziet. Ik kreeg er zowaar zin in om daar eens mijn vakantie door te brengen! Ik heb genoten van dit boek en had hem in één adem uitgelezen.
Heerlijk als je leest dat Julie opnieuw de liefde leert kennen met Stian, al gaat dat niet zonder slag of stoot.
Ze beleven samen ups en downs, vooral als Julie zich verdiept in het verleden van Stian, wat hij niet erg kan waarderen. Vanaf het moment dat Julie zich gaat settelen in haar huis, krijgt ze onheilspellende berichtjes op haar telefoon die verzonden zijn met de telefoon van Mats.
Ze vraagt zich angstig af hoe dit kan…Zou Mats nog in leven zijn? Of heeft iemand zijn telefoon gestolen?
Na verloop van tijd worden de dreigementen intensiever en geeft ze dit door aan de politie.
Ze begrijpt niet dat iemand haar dit aan doet, want zover ze weet heeft ze geen vijanden…

Het verhaal heeft alles in zich: haat, liefde, vriendschap en vertrouwen en niet te vergeten de nodige spanning om deze roman tot een fantastisch geheel te maken. Een aanrader voor diegene die van romans houdt met een spannende afloop en een feelgood einde !

Reactie van het boek door : Marjon ster5 11-1-2014

Wat heb ik genoten van dit boek. Niet alleen van het verhaal op zich, maar ook van het decor: Noorwegen. De sfeeromschrijvingen voegen veel toe aan het boek. Het is behalve een zeer reëel verhaal (gaat over verlies) ook romantisch en een beetje spannend. Eigenlijk was het niet meer weg te leggen. Aanrader!

Leuk:
De schrijfster heeft op haar site een fotoreis van het boek geplaatst. Je ziet de foto’s HIER (opent in een nieuw venster). Het is sowieso de moeite waard om op haar site te kijken.

2 gedachten over “Julie’s liefde: Elly Koster

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: