Een dame onwaardig: Julie Klassen

een dame onwaardigEen dame onwaardig
Auteur: Julie Klassen
Uitgever: Voorhoeve

Jaar: 2015
Bladzijden: 416

In ‘Een dame onwaardig’ van Julie Klassen wordt een gezelschapsdame na een ongeval onverwacht aangezien voor een vrouw van stand. Een geluk bij een ongeluk?

Een jonge vrouw overleeft een afschuwelijk ongeluk en komt bij in een warme, voor haar onbekende kamer. Haar bed wordt omringd door de liefdevolle blikken van onbekenden. Haar geheugen laat haar in de steek, maar ze herinnert zich vaag een tragedie met een baby. De ring om haar vinger wijst haar op een leugen. Maar bovenal is er een geheim dat ze koste wat kost voor zichzelf moet houden. Hoewel iedereen beweert dat ze veilig is, begeeft ze zich in een huis vol vreemdelingen en kan ze niemand vertrouwen buiten zichzelf.

Mijn reactie van het boek ster5

Weer een prachtige roman van Julie Klassen, die je vanaf het begin meesleept, en je niet meer kan stoppen met lezen tot alles is opgelost.
Ik las op andere forums recensies dat er ook mensen zijn die dit boek minder waarderen omdat we boeken gewend zijn van haar waar het geloof hoog aangeprezen word, en in dit verhaal gebeuren dingen die dan soms toch echt niet kunnen. Maar ik vind het boek er echt niet minder om hoor, we zijn tenslotte allemaal mensen die fouten maken en daarvan leren. Het is daarom ook een perfecte titel voor dit boek.
Dit boek bevat veel liefde , maar ook vele leugens en geheimen, zoals we bij haar boeken gewend zijn. Ik heb er weer van genoten. Top.

bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: