De vakantie van Rachel: Marian Keyes (Walsh Family 3)

devakantievanrachelDe vakantie van Rachel
Auteur: Marian Keyes
Uitgever: The House of Books
Jaar: 2012/2006
Bladzijden: 430
Rachel houdt van uitgaan, feesten, en mannen. In trendy Manhattan valt er altijd wel een spannende affaire of twee te beleven voor een jonge vrouw. Tot alles helemaal fout gaat. Op een ochtend wordt ze wakker op de spoedafdeling van een ziekenhuis, met een stevige drugsverslaving. Rachel is woest. Ze gelooft er helemaal niets van. Tot blijkt dat ze geen werk, geen vrienden en geen geld meer heeft. Rachel moet afkicken. Met een flesje valium in haar onderbroek meldt ze zich bij een exclusieve kliniek en denkt aan een welverdiende vakantie te beginnen. Dream on Rachel!

Reactie van het boek door Marjon ster4
Het boek moet natuurlijk vooral leuk zijn. Maar ik heb teveel non-fictie over verslaving en afkickmethodes gelezen om het echt leuk te vinden. Er zit ook echt wel diepgang in en soms raakt het je ook echt. In de serie Walsh Family is dit wel een boek wat er uitsteekt en het lijkt van een heel ander genre te zijn. Rachel is een typische verslaafde: ze blijft heel lang ontkennen dat ze verslaafd is en dat staat herstel in de weg. Je voelt met haar mee, voelt haar wanhoop, maar tegelijk erger je ook aan haar. Het is een boek dat je blijft lezen, maar ik bleef er een dubbel gevoel bij houden.

Mijn reactie van het boek ster4 13-5-2009

Oke iedereen heeft wel een verslaving,(ik Boeken roken) Maar als je eenmaal verslaafd bent aan drugs of alcohol is dat een hele zware taak om daar weer eens vanaf te komen. Na vele boeken gelezen te hebben zoals koop enz verslavingen,word hier het tegenovergestelde verteld.Hoe je er juist vanaf komt. Zeer interessant hoe dit in werkelijkheid gebeurd.

bolklein

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: