Middernacht: Nora Roberts

middernacht nMiddernacht
Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
Jaar: 2014
Bladzijden: 275

Declan Fitzgerald kan niet geloven dat hij Manet Hall echt heeft gekocht. Het vervallen landhuis aan de rand van New Orleans is al tijden een obsessie voor hem en hij staat te springen om met de renovatie te starten.

Vastberaden om Manet Hall tot zijn volle glorie te herstellen werkt Declan dag en nacht aan het huis. Maar de eenzaamheid begint zijn tol te eisen en Declan begint zich af te vragen of alles wat hij ziet wel werkelijkheid is.

Alleen het gezelschap van de intrigerende Angelina Simone zorgt voor afleiding, maar ook zij blijkt met het huis verbonden te zijn. Samen proberen ze het eeuwenoude geheim te ontrafelen dat in het huis verborgen ligt.

Mijn reactie van het boekster4

Dit boek is echt bovennatuurlijk en daar moet je echt van houden. Ik zelf kon me er goed in vinden en heb er van genoten.
Het brengt toch een bepaalde spanning met zich mee als deuren dichtslaan en je alle details te zien krijgt  van de spoken of geesten uit het verleden.
Ik heb al vele soorten boeken over geesten en spoken van Nora  gelezen maar dit boek gaat  net weer een stukje verder en krijgen we te maken met Reïncarnatie en daar moest ik even aan wennen.
Toch weet ze ook met dit verhaal je aandacht weer volledig vast te houden tot het einde, en er de nodige romantiek en toch ook wel humor in te doen.
Decan heeft altijd een gevoel gehad of het huis Manet Hall voor hem bestemd is, en keert na een mislukte romance naar New Orleans. Daar leert hij Luna en haar geweldige oma kennen. Het lijkt of ze allemaal met het huis verbonden zijn, maar op welke manier? Lees en vooral huiver………

bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: