Verbonden door het lot: Teken van zeven deel 1: Nora Roberts

verbondendoorhetlot
Verbonden door het lot: Teken van zeven deel 1
Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Boekerij
Jaar: 2015
352 pagina’s
Elke zeven jaar, gedurende een week in juli, raken de bewoners van Hawkins Hollow bezeten door een collectieve gekte. Ze doen dan ondenkbare dingen die ze zich achteraf niet meer herinneren. Dit bizarre gegeven lokt journaliste Quinn Black naar het dorpje; ze hoopt er een onderwerp voor haar nieuwe boek te vinden. Het is pas februari, maar Caleb Hawkins ziet en voelt hoe het kwaad zich al begint te roeren. Nooit zal hij vergeten hoe de verschrikking eenentwintig jaar geleden begon, en hij is vastbesloten het te stoppen. Daarbij roept hij de hulp in van zijn beste vrienden Fox en Gage. Quinn blijkt ook over bijzondere gaven te beschikken die haar binden aan het dorp – en aan Cal…?

Reactie van het boek door  Marjon ster4
Eerst vond ik het boek doodeng en wilde ik het niet eens verder lezen, maar langzaamaan prikte ik er een beetje doorheen en werd het gewoon een lekker spannend boek. Het boek trekt je mee, de karakters zijn goed uitgewerkt, waardoor de mensen heel echt worden. En het boek is behalve spannend een beetje romantisch en kent ook diepgang. Een echte Nora Roberts dus. Om eerlijk te zijn vind ik het einde een beetje slap, maar dat zal te maken hebben met het feit dat er nog twee delen volgen. En daar kijk ik naar uit!

Mijn reactie van het boek ster4

Ze flikt het gewoon weer he….., een boek dat je niet weg kan leggen. Ik heb nog niet één boek gelezen van haar wat me tegen is gevallen.
In dit boek krijgen we met van alles te maken, geesten en demonen, maar ook  de liefde speelt weer een grote rol in dit boek. In dit deel maken we kennis met de personen die allemaal een grote rol gaan spelen in deze serie, maar Cal en Quinn  zijn in dit deel uitgebreid aan de beurt.  Quinn word als schrijfster naar Hawkins Hollow getrokken om daar uit te pluizen wat er allemaal aan de hand is, en daar over te schrijven. Als ze  eenmaal kennis maakt met Cal is er al een verbintenis vanaf de eerste minuut dat ze elkaar zien. Is dit allemaal toeval?
Terug blikken naar het verleden zorgen ervoor dat je begrijpt wat de jongens Cas Fox en Gage hebben doorstaan toen ze nog maar tien jaar waren, maar wat er nu echt gebeurde is tot nu toe een raadsel. De zoektocht is in Verbonden door het lot begonnen, en ik kijk dan ook erg uit naar het tweede deel. Vandaar dat ik dit deel 4* geef, want stiekem verwacht ik heel veel van deze serie ;).

verbondendoorhetlot op zoek naar de bron de kracht van het hart

bolklein

 

2 gedachten over “Verbonden door het lot: Teken van zeven deel 1: Nora Roberts

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: