Voor altijd: Susanne Koster

voor altijdVoor altijd
Auteur: Susanne Koster
Uitgever: aquaZZ
Jaar: 2015
Bladzijden: 180

Straalverliefd zijn en iemand volledig kunnen vertrouwen, dat is wat Luna zoekt in een relatie. Het lijkt erop dat ze dat gevonden heeft bij Nicolai. Haar ouders en haar kleine broertje kunnen het meteen goed met hem vinden en zelfs haar beste vriendin Quinty wil Nicolai het voordeel van de twijfel geven. Luna zou voor altijd van hem kunnen houden, maar waarom is haar oudste broer ervan overtuigd dat haar vriend niet te vertrouwen is?

Reactie van het boek door Mieke ster5

Als Luna een avondje uit gaat, merkt ze wel dat Nicolai haar leuk vind…eigenlijk heeft hij al weken zijn ogen op haar gericht en dan heeft hij de moed om Luna aan te spreken.

Zij krijgen een relatie, waar niet iedereen heel blij mee is…Haar ouders kunnen het wel goed vinden met Nicolai – net als het jongere broertje – maar haar oudste broer vertrouwt hem niet…

Luna vertrouwt hem volkomen, want zij is blind van verliefdheid … maar dan gebeuren er een aantal vreemde dingen…Zou het dan toch waar zijn wat haar broer Nick ontdekt heeft ?

De proloog zet je meteen op scherp en je wilt doorlezen wat voor vreselijks er gebeurd is….

Het boek is heel toegankelijk geschreven voor jeugd, maar ook voor ouderen. De schrijfstijl is heel prettig, je vliegt gewoon door het boek heen en voor mij was wegleggen geen optie..

“Voor altijd” is vanuit het perspectief van meerdere personen geschreven in de ik vorm, dat leest heel fijn en duidelijk, zodat je het verhaal ingetrokken wordt in de belevingswereld van Luna, Quinty, Nicolai en Dewi P. Ik heb vaak met kippenvel gelezen als het ging over Nicolai en wat hem allemaal aangedaan is.

Dit is het eerste boek wat ik lees van deze auteur, maar zeker niet de laatste..

Ik vond het een zeer goed boek wat ik waardeer met 5* ! Een absolute aanrader !!

bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: