Suikervrij: Sue Quinn

suikervrij2Suikervrij
Auteur: Sue Quinn
Uitgever: H.J.W. Becht’s Uitgevers-Maatschappij
Jaar: 2015
Bladzijden: 160

Suikervrije recepten voor iedereen. We weten allemaal wel dat suiker ongezond is, maar het vermijden van suiker in voeding blijkt vaak lastiger dan gedacht. Suikervrij helpt om beetje bij beetje suiker uit het dieet te bannen – onder andere door suikervrije recepten voor alledaagse producten als ketchup, brood en jam te geven, die wanneer kant-en-klaar gekocht boordevol suiker blijken te zitten. Naast deze basisrecepten staan in Suikervrij recepten voor ontbijt, gebak, snacks en desserts, allemaal zonder suiker, honing of kunstmatige zoetstoffen.

Reactie van het boek door Marjon ster5

Nog een boek met suikervrije recepten… Zitten we daar op te wachten? Ja, toch wel. Op dit boek in ieder geval. Het is een uniek boek en bevat toch weer een heleboel aparte recepten. Wat te denken van pannenkoekjes met gebakken perziken? En van appeltaart (ja echt)? Pindakaas-chocoladeshake (mijn favoriet)? Gekarameliseerde peren (en dat zonder suiker)? Ik maakte er alvast 3 gerechten uit, zoals die pindakaas-chocoladeshake (ik verdraag geen zuivel en maakte het amandelmelk), pittige amandelen (die je een week kan bewaren, maar aan het eind van de dag al op waren) en mango-wortelsmoothie.

suikervrij-collage

Alles was even lekker en heel makkelijk te maken. De gerechten bevatten niet teveel ingrediënten en de ingrediënten worden ook in foto’s weergegeven. Het is een heel aantrekkelijk boek om te zien met een harde kaft en voorzien van de nodige foto’s. Inspirerend genoeg dus!

bolklein

Een gedachte over “Suikervrij: Sue Quinn

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: