Sleutel tot het licht, Sleutel tot de wijsheid, Sleutel tot de kracht :Nora Roberts (De Sleutel-trilogie )

sleutel tot het lichtSleutel tot het licht
Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2014
Bladzijden: 448

Boek 1 van De Sleutel-trilogie
ster4

Malory, Dana en Zoe, drie jonge vrouwen die elkaar niet kennen. Tot ze elkaar op een stormachtige avond ontmoeten in Warrior’s Peak, het indrukwekkende landhuis net buiten Pleasant Valley. Daar krijgen ze een aanbod dat hun levens voor altijd zal veranderen…Malory Price weet wat ze wil. Sterker nog, ze weet nu al wat ze over tien jaar wil! En dat staat uiteraard in haar Levensplan. Hoe kan het dan dat niets meer volgens dat plan gaat? Ze is haar baan bij de galerie in Pleasant Valley kwijt – met dank aan de nieuwe vrouw van haar baas – en de toekomst gaapt als een diep ravijn voor haar.Het lucratieve aanbod van de bewoners van Warrior’s Peak komt dan ook als geroepen. Dana, Zoe en zij moeten ieder een gouden sleutel vinden die past op een glazen kistje waarin de zielen van drie jonge meisjes opgesloten zitten. Als dat lukt, krijgen ze elk een miljoen dollar. Of ze het verhaal gelooft, weet ze niet. Maar dan gebeuren er dingen die niet te verklaren zijn…

sleutel tot de wijsheidSleutel tot de wijsheid
Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2014
Bladzijden: 448

Boek 2 van De Sleutel-trilogie
ster4

Malory, Dana en Zoe, drie jonge vrouwen die elkaar niet kennen. Tot ze elkaar op een stormachtige avond ontmoeten in Warrior’s Peak, het indrukwekkende landhuis net buiten Pleasant Valley. Daar krijgen ze een aanbod dat hun levens voor altijd zal veranderen…Dana kan soms nog steeds niet geloven in wat voor situatie ze is beland, maar één ding is zeker: het is haar beurt om een gouden sleutel te zoeken. Natuurlijk duikt ze meteen met haar neus in de boeken.

sleutel tot de kracht

 

Sleutel tot de kracht
Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2014
Bladzijden: 448

Boek 3 van De Sleutel-trilogie

ster4

Malory, Dana en Zoe, drie jonge vrouwen die elkaar niet kennen. Tot ze elkaar op een stormachtige avond ontmoeten in Warrior’s Peak, het indrukwekkende landhuis net buiten Pleasant Valley. Daar krijgen ze een aanbod dat hun levens voor altijd zal veranderen…Eén ding heeft Zoe McCourt wel geleerd: met hard werken kun je heel wat bereiken in het leven. Is ze daar zelf niet het beste voorbeeld van?

Mijn reactie van de drie delen:

Een hele leuke serie om te lezen, maar wel veel fantasie, dat vind ik zelf helemaal niet erg, maar verwacht dan niet een gewone roman.
Zodra je kennis maakt met de drie dames die allemaal in één van de serie’s uitgebreid aan bod komen, leren we ook de knappe stoere mannen kennen.
Voor allemaal veranderd hun leven op een bizarre wijze, die bijna niet te verklaren valt. Als ze kennis maken met het bijzonder huis Pleasant Valley, en de bijzondere mensen die er wonen.
De dames verliezen één voor één hun baan en krijgen een uitnodiging om naar Pleasant Valley te komen waar ze alle drie een vreemde opdracht krijgen. Ze moeten 3 sleutels vinden voor zieltjes die opgesloten zitten.  En die zieltjes hebben wel erg bekende gezichten……
Er volgt een hoop spanning en fantasie in de reis die de dames in elk deel moeten maken.
Ook aan romantische momenten kom je in dit boek niks te kort.
De serie is vooral erg verslavend en zorgt dat je je geen moment verveeld.

sleutel tot het lichtsleutel tot de wijsheidsleutel tot de kracht

bolklein

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: