De eerste & de laatste: Nora Roberts (Inn BoonsBoro Trilogy 2)

de eerste en laatsteDe eerste & de laatste
Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Harlequin Holland
Jaar: 2013
Bladzijden: 462

Het staat al eeuwen in hartje Boonsboro. Het heeft vreugde en verdriet gekend, oorlog en vrede zien langskomen en nu, vervallen en rijp voor de sloop, is het gekocht door Montgomery Family Contractors. Zij – de drie broers Montgomery en hun excentrieke moeder – willen het liefdevol opknappen om er een Bed & Breakfast te beginnen. De Inn BoonsBoro…

Owen is de georganiseerde broer, de man van de planning van het aannemersbedrijf. Hij is getrouwd met zijn mobiel, zijn checklist is altijd in de buurt, en hij laat absoluut níéts aan het toeval over. De onverwachte ontdekking dat zijn gevoelens voor Avery MacTavish – die hij al jaren kent – plotseling veel verder gaan dan vriendschap, brengt hem dan ook flink van zijn stuk. Ook al omdat het verleden Avery geleerd heeft alles te wantrouwen wat op liefde lijkt. Opeens ziet hij zich geconfronteerd met een probleem dat geen logica kent en dus ook niet zomaar op te lossen valt.

Misschien met een beetje hulp van de Inn BoonsBoro?

Mijn reactie van het boek sterstersterster half

Dit deel worden Avery en Owen uitgediept, en komen we weer iets meer te weten over Lizzy.
Avery en Owen  kennen elkaar al erg lang, en weten met de nieuwe gevoelens die ze ontdekken geen raad, krijgen ook deze twee geliefde hulp van Lizzy?
Het vorige deel vond ik net iets mooier vandaar een half sterretje minder, en van het laatste deel verwacht ik eerlijk gezegd heel veel 😉 .
Omdat deze serie zo verslavend is en ik het met geen mogelijkheid zomaar uit mijn hoofd krijg ga ik meteen maar verder met de derde, tevens laatste deel van de Inn BoonsBoro serie.

voor nu en altijd de eerste en laatste alles voor elkaar

bolklein

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: