Eet jezelf mooi, slank & gelukkig: Amber Albarda

eetjezelfmooiEet jezelf mooi, slank & gelukkig
Auteur: Amber Albarda
Uitgever: Spectrum
Jaar: 2015
Bladzijden: 255

Basisboek van Amber geheel geactualiseerd.
Meteen na verschijnen in 2010 bleek Amber Albarda met haar Food-IQ-methode een schot in de roos: media en publiek omarmden haar gedegen kennis over voeding en levensstijl. Meer dan 65.000 exemplaren vlogen de toonbank over. Zij schreef sindsdien nog vijf succesvolle boeken boordevol recepten, informatie, en met prachtige fotografie.
Geheel geactualiseerd verschijnt de bestseller Eet jezelf mooi, slank & gelukkig opnieuw, in een vormgeving die dit basisboek nog beter recht doet. Amber was een van de eersten die schreef over het effect van tarwe, zuivel en suiker, en zij verwerkt in deze editie de nieuwste inzichten. Een belangrijke bron van informatie voor iedereen die zijn gezondheid belangrijk vindt.

Reactie van het boek door Marjon ster5

Het boek leest heel makkelijk weg en is daarom een aanrader voor iedereen. Het is absoluut niet belerend, er wordt alleen heel duidelijk uitgelegd waarom je bepaalde dingen wel zou moeten eten waarom andere dingen niet. Het wordt alleen maar logisch en dat kan juist een stimulans zijn. Amber vertelt over de bloedsuikerspiegel, over overgewicht, over de mentale gezondheid en doet dat ook af en toe met humor. Het is een boek waar je blij van wordt. Achterin het boek staan menusuggesties, recepten en lijsten met voedingsmiddelen. Aanrader!

bolklein

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: