De rode lelie: Nora Roberts (De bloementuin van Harper house 3)

de rode lelieDe rode lelie
Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Harlequin Holland
Jaar: 2015
Bladzijden: 384

Drie vrouwen ontmoeten elkaar op een keerpunt in hun leven. Ieder van hen zoekt naar een manier om verder te groeien. Bij elkaar vinden ze de moed om risico’s te nemen en de toekomst te omarmen. Toen Hayley Phillips twee jaar geleden naar Memphis kwam, was ze op zoek naar een manier om opnieuw te beginnen. Naar een nieuwe start voor zichzelf en voor het kind dat ze verwachtte. Wat ze vond, was een leuke baan en een warm thuis in Harper House – en fantastische nieuwe vrienden. Eén van hen is de zoon des huizes: de onpeilbare Harper. Haar kleine meid is niet bij hem weg te slaan, en Hayley begrijpt steeds beter hoe dat komt. Maar tegelijk met haar ontluikende liefde voor Harper, groeit er een enorme haat in haar. Een haat waarover ze geen controle lijkt te hebben. Het is alsof ze bezeten raakt. Zijn haar gevoelens nog wel van haarzelf?

Mijn reactie van het boek ster5

Ohhh nee het is nu echt afgelopen, en ik had nog wel even door willen gaan met deze serie, gewoon geweldig.
Romantisch, spannend en de paranormale stukjes vond ik ook helemaal te gek.
Per deel komt er een verhaal over een vrouw aanbod, deze keer ging het over Hayley, een super spontane vrouw die door haar zwangerschap in Harper house terecht komt, en daar een complete familie op bouwt. Als je de achterflap van het boek leest zou je niet zeggen dat het boek te maken krijgt met het paranormale, en omdat ik dat altijd erg mooi vind om over te lezen vind ik dat wel jammer, want schijnbaar heeft Nora Roberts meerdere boeken zoals deze. Nou ik ga op zoek 🙂

Reactie van het boek door Marjon ster5

In dit derde en laatste deel staan Hayley en Harper centraal. Hun liefde begint onstuimig. Hayley wil – uiteraard – rekening houden met haar dochtertje, maar is ook te zelfstandig om zich zomaar aan een man over te geven. Maar liefde overwint altijd. En zodra zowel zij als Harper beseffen dat het echte liefde is, begint Amelia – die eerst de Harperbruid werd genoemd, maar nooit een bruid was – zich te roeren. Ze is meer aanwezig dan ooit en dat maakt dit boek wel een beetje spannender dan de voorgaande delen. Het wordt de menselijke bewoners van Harper House duidelijk dat Amelia psychisch ziek was, maar ze moeten haar helpen om zichzelf te bevrijden. Hoe doe je dat? Waar zoek je naar en wáár zoek je? Het boek is spannend, boeiend, romantisch, een tikje erotisch en een echte Nora Roberts.

blauwedahlia dezwarteroos de rode lelie

bolklein

 

 

2 gedachten over “De rode lelie: Nora Roberts (De bloementuin van Harper house 3)

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: