De blauwe dahlia: Nora Roberts

blauwedahliaDe blauwe dahlia
Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Harlequin Holland
Jaar: 2009/2014
Bladzijden: 384

Drie vrouwen ontmoeten elkaar op een keerpunt in hun leven. Ieder van hen zoekt naar een manier om verder te groeien. Bij elkaar vinden ze de moed om risico’s te nemen en de toekomst te omarmen. Stella Rothchild heeft alles graag onder controle en laat liever niets aan het toeval over. Maar wanneer ze haar hart openstelt voor een nieuwe liefde, komt ze tot de ontdekking dat ze geen gevaar uit de weg zal gaan om te beschermen wat van haar is. Twee jaar na de dood van haar man, verhuist ze met haar twee zoontjes naar het eeuwenoude landgoed Harper House, waar ze de baan van haar dromen heeft gevonden als manager van het tuincentrum dat eigenares Roz Harper er heeft opgezet. Ze vindt er ook de man van haar dromen – alleen lijkt iets of iemand erop gebrand een eind aan hun ontluikende romance te maken.

Mijn reactie van het boek ster4

Het verhaal word langzaam op gebouwd, maar verveeld geen minuut.Je leert iedereen kennen en de personen worden erg goed uitgediept.
Ik wilde in dit boek ook niks anders dan alleen maar verder lezen, de sfeer is ontspannen en toch weet je dat er iets is wat niet te plaatsten valt.
Ik kijk ook erg uit naar het volgende deel, want je kunt de personages zomaar niet uit je hoofd zetten, en over de Harper bruid wil ik zeker meer weten.

Reactie van het boek door Marjon ster42-07-2015

Het boek kabbelt ontspannen voort, neigt af en toe naar saai. Maar het wordt hoog gehouden door de geest van de Harper-bruid. Dat geeft pit in het verhaal en maakt dat je toch wil doorlezen. Stella worstelt met haar verdriet en vindt het moeilijk om Logan toe te laten. En daar heeft de Harper-bruid ook moeite mee. Het verhaal is ook nog niet uit; er volgen nog twee delen. En die ga ik zeker lezen!

bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: