Betoverd door jou: Bella Andre (4 Sullivan serie)

betoverd door jouBetoverd door jou
Auteur: Bella Andre
Uitgever: Meulenhoff Boekerij B.V.
Jaar: 2014
Bladzijden: 272

Sophie Sullivan is bibliothecaresse in San Francisco en al sinds haar vijfde stapelverliefd op Jake McCann, de beste vriend van haar broer. Twintig jaar later is ze ervan overtuigd dat deze bad boy haar nog steeds alleen ziet als een van die `schattige Sullivan-tweeling. Jake kan alle vrouwen krijgen, vooral dankzij het grote geld dat hij verdient met zijn Ierse pubs. Maar de enige vrouw die hij écht wil is Sophie, het zusje van zijn beste vriend. Pas wanneer de slimme, prachtige en schandalig sexy Sophie na jaren weer voor zijn neus staat en Jakes fantasie werkelijkheid wordt, geeft hij toe aan zijn verlangens. Jake weet dat zijn liefde voor Sophie geheim moet blijven als hij zijn vriend niet wil verliezen

Mijn reactie van het boek stersterstersterster half

Dit is nou zo’n boek wat je in een ruk uitleest. Ik was even toe aan wat luchtigs, en het was weer even geleden dat ik in de Sullivan serie had gelezen( ken je dat…..aan series beginnen en niet uitlezen, door gebrek aan tijd en alle mooie boeken die weer voorrang krijgen?)
Zodra je in zo’n boek begint weet je al hoe het zal eindigen, en toch geeft het je een heerlijk gevoel tijdens het lezen.
De mooie ruige Jake die zo stoer en wild overkomt, maar toch door Sophie gezien word al een zachte man die ze van kinds af aan al lief heeft. Maar ziet Jake dat ook zo?
De leuke andere broers waar we al mee kennis gemaakt hebben in de vorige delen, en haar spontane tweeling zus Lori.
Erg leuke stukjes in dit deel van de Sullivans serie, terwijl ik het vorig boek iets minder vond, is dit deel weer zeker het lezen waard voor een paar uur vermaak.
In het volgende deel maken we kennis met  Zach Sullivan (November 2015)  ,één van de broers van Sophie, en zo leren we de hele geweldige familie kennen, een familie die je in je hart sluit.

op het eerste gezicht vanaf nu verliefd en verloren betoverd door jou

bolklein

4 gedachten over “Betoverd door jou: Bella Andre (4 Sullivan serie)

Voeg uw reactie toe

  1. Super dat ze in het najaar dan toch verder gaan met de vertaling van deze serie. Ik dacht ze het voor bekeken hielden omdat het al zolang geleden is sinds ik ‘Betoverd door jou’ las.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: