Sprookjes bestaan wel: Ina van der Beek

sprookjes bestaan welSprookjes bestaan wel
Auteur: Ina van der Beek
Uitgever: ZK
Jaar: 2014
Bladzijden: 224

Sprookjes bestaan wel van Ina van der Beek, een roman als een modern sprookje! Op het eerste gezicht heeft Tim Borgez het allemaal: hij is een bekende zanger, heeft financieel niks te klagen en zijn looks mogen er zijn. Maar er ontbreekt één ding: een vrouw. Bang als hij is dat vrouwen alleen in hem geïnteresseerd zijn om zijn carrière, besluit hij een anonieme oproep te plaatsen in een aantal weekbladen. De vier vrouwen die reageren hebben daar allemaal zo hun eigen redenen voor – en die komen niet allemaal overeen met die van Tim. Ina van der Beek is een bekende auteur van familieromans. Met Sprookjes bestaan wel maakt zij een luchtig uitstapje, waardoor het een fijn wegleesboek is geworden met toch de nodige diepgang.

Mijn reactie van het boek ster4

Mijn eerste reactie toen ik in dit boek begon was eigenlijk al heel positief, een hele leuke schrijfstijl en het onderwerp in het boek gebaseerd op Boer zoekt vrouw was erg goed gevonden.
Ik had natuurlijk wel van het programma gehoord “Boer zoekt vrouw” maar eerlijk gezegd nooit gekeken. Diegene die het wel altijd keek is de moeder van Tim, en dit brengt Tim op een goed idee door zelf een advertentie te plaatsen en het spel te spelen zoals bij “Boer zoekt vrouw”. Alleen loopt dit een klein beetje anders dan als we gewend zijn op tv, want Tim kan zich dan wel anders voordoen dan dat hij in werkelijkheid is, de waarheid komt toch altijd aan het licht, en dit brengt erg leuke momenten mee. De 4 dames die zich opgegeven hebben, hebben allemaal hun eigen reden om hier aan mee te doen.
Ik vond het een erg leuk boek, niet erg dik waardoor je door het verhaal heen vliegt.

bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: