Eiland van beloften: Margery Hilton

eilandvanbeloftenEiland van Beloften
Auteur: Margery Hilton
Uitgever: Harlequin
Jaar: 1975/2015
Bladzijden: 117

De omstandigheden waaronder Robina getrouwd is met Adam Grant zijn, op zijn zachtst gezegd, bijzonder ongewoon. Aan boord van een jacht, waarop sex en drank hoogtij vieren, wordt Robina door de rijke eigenaar zo ongeveer als zijn eigendom beschouwd. Om aan deze uiterst pijnlijke situatie te ontkomen, springt ze overboord. Ze komt op een eiland terecht, waar ze gevonden wordt door Adam Grant. Al na een week acht hij het, gezien de verhoudingen op het eiland, beter dat ze trouwen. Toch blijft het niet lang een gedwongen huwelijk, want uit hun vriendschap groeit spoedig echte liefde. Ze kunnen echter niet eeuwig op hun afgelegen eiland blijven, en de tijd komt dat ze terug moeten naar de beschaafde wereld. Daar moeten ze het probleem van Adams verwoeste carrière onder ogen zien, evenals de zelfs nog grotere dreiging van de kant van de knappe Stella, zijn vroegere verloofde.

Reactie van het boek door Marjon ster3

Na een aantal ‘moeilijkere’ boeken was het heerlijk even zoiets luchtigs te lezen. Harlequin bestaat 40 jaar en viert dat onder andere door oude boeken heruit te geven. Daar is dit er een van. Leest lekker weg, piepbeetje diepgang en de nodige romantiek. Het einde is een beetje afgeraffeld.

bolklein

Advertenties

2 gedachten over “Eiland van beloften: Margery Hilton

Voeg uw reactie toe

  1. Dit zijn van die heerlijke boekjes voor aan het strand. Lekker “dom, verstand op nul” en lezen maar. Soms kan dit echt heerlijk zijn. Vooral als je een pittige boeken gelezen hebt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: