Een nieuwe start: Robyn Carr (Thunder point 2)

een nieuwestartEen nieuwe start
Auteur: Robyn Carr

Uitgever: Harlequin
Jaar: 2014
Pagina’s: 269

 

Deputy Mac McCain woont en werkt al heel lang in Thunder Point, maar toch heeft hij het gevoel dat hij aan een nieuw leven is begonnen. Eindelijk heeft hij durven toegeven aan zijn gevoelens voor Gina. Dat was niet gemakkelijk – zijn vertrouwen in de liefde was weg nadat zijn vrouw hem van de ene dag op de andere met drie kleine kinderen in de steek liet en nooit meer iets van zich liet horen. Maar nu geniet hij intens van zijn gloednieuwe relatie. Gina geniet ook van Mac, en ze is dolblij dat ze de stap hebben gewaagd. De twee families kennen elkaar al jaren, dus iedereen is in een recordtempo aan de nieuwe situatie gewend. Wat haar betreft staat niets een lang-en-gelukkig in de weg. Tot de ex van Mac plotseling opduikt en aankondigt dat ze weer een rol wil spelen in het leven van haar kinderen. Mac en Gina zijn vastbesloten deze storm het hoofd te bieden, maar is hun prille liefde bestand tegen zoveel onrust?

Mijn reactie van het boek ster4

Na de Virgin serie had ik pas één deel van Thunder point gelezen, misschien omdat ik de Virgin serie niet goed achter me kon laten en om dan weer meteen in een andere serie te duiken.
Maar na het lezen van dit tweede deel van Thunder point denk ik dat ik er nu wel weer goed in zit, de vele mensen die ik in het eerste deel heb ontmoet worden steeds verder uitgediept en die ga je steeds beter leren kennen. Ik ga deze serie zeker volgen, en wanneer kan je dat beter doen dan heerlijk in de zomer.

 

Reactie van het boek door: Marjon **** 6-6-2014

Geweldig! Het kan niet anders of deze serie wordt net zo geweldig als Virgin River-serie – want dat is het nog niet. Ik moest er dan ook even inkomen, maar ik was al gauw verloren in het boek. Het verhaal pakt de draad op waar het eerste boek eindigt en er gebeuren een paar dingen die je niet ziet aankomen, al is het in grote lijnen wel voorspelbaar. Ik kijk uit naar het derde deel; dat komt 10 juni uit.

Vastegrond een nieuwestart metopenarmen twee-werelden Beloftevoorlater

bolklein

 

Een gedachte over “Een nieuwe start: Robyn Carr (Thunder point 2)

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: