Secret: L. Marie Adeline

secretSecret
Auteur: L. Marie Adeline
Uitgeverij: Bruna
Jaar: 2013
Bladzijden.: 256

In S.E.C.R.E.T. zijn
GEEN OORDELEN. GEEN GRENZEN. GEEN SCHAAMTE.
Cassie Robichaud slijt haar dagen in eenzaamheid sinds de dood van haar man. Ze werkt als serveerster in Caf? Rose in New Orleans en haar avonden brengt ze thuis door, met haar kat en een pot thee. Maar als ze een notitieboekje vindt dat een mysterieuze vrouw in het caf? heeft laten liggen, verandert Cassies wereld voorgoed.
De expliciete ontboezemingen in het boekje choqueren en fascineren Cassie, en voeren haar uiteindelijk naar S.E.C.R.E.T., een geheim genootschap van vrouwen dat zich tot doel stelt andere vrouwen te helpen hun wildste, intiemste seksuele fantasie?n tot werkelijkheid te maken.
Cassie begint aan een opwindende reis van tien stappen door een reeks ontmoetingen met adembenemende mannen, die haar wakker schudden en haar als nooit tevoren bevredigen. Zodra ze haar remmingen loslaat, vindt ze een nieuw zelfvertrouwen dat haar de moed geeft om een hartstochtelijk leven te gaan leiden.

Reactie van het boek door Clasien ster4

Wat ik had gedacht over dit boek, kwam absoluut niet uit. Ik dacht aan een seksistisch verhaal rondom vrouwen, maar niks is minder waar. Dit boek is meer een mooie roman met een seksueel tintje.
SECRET gaat over Cassie Robichaud 35 jaar, waarvan 14 getrouwd met Scott een man met een kwade dronk. Na zijn overlijden, gaat Cassie werken als serveerster bij Cafe Rose.
“Ik rouwde wel om Scott. Hij was tenslotte de eerste en enige man met wie ik ooit was geweest. Ik rouwde ook omdat ik bijna 15 jaar van mijn leven had verspild aan het luisteren naar zijn voortdurende kleineringen en klachten. En daar zat ik nu nog steeds mee”. Ze is een vrouw niet gewend aan tederheid, hartstocht en zonder seksleven.

Wanneer ze een notitieboekje vind met sensuele aantekeningen komt ze in contact met SECRET een geheim genootschap van vrouwen. De bestaansreden is bevrijding door volledige overgave aan je seksuele fantasieën.
Wanneer je jezelf aansluit bij deze groep zet je negen stappen op seksueel gebied en de tiende stap is een beslissing. “Ik wilde net als deze vrouwen weer gaan leven. Ik wilde genot voelen en weer in mijn eigen lichaam wonen”.

In het geheim heeft ze een oogje op haar baas Will, maar deze heeft inmiddels een relatie met iemand anders.
“Ik was bezig een gevoel van eigenwaarde te krijgen, en raakte ervan overtuigd dat ik een man als Will misschien wel waard was”.
Wanneer uiteindelijk lijkt alsof ze zich eindelijk kan overgeven aan de man met wie ze een toekomst in petto heeft, blijkt haar toekomst in rook opgegaan.

Dit boek is absoluut geen seksboek, de seksuele scenes worden vrouwvriendelijk neergezet. Het wordt niet ordinair, dit verhaal geeft je zelfs een boodschap mee. Ik kan dit boek dan ook aanraden om te gaan lezen. Cassie is een persoon die je in je hart sluit met al haar onzekerheden. Will is een goede man met het hart op de goede plek. SECRET is een genootschap waar vrouwen hun eigen IK weer terugvinden.

bolklein

Een gedachte over “Secret: L. Marie Adeline

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: