Schitterblauwe zeepbellen: Greetje van den Berg

schitterblauweSchitterblauwe zeepbellen
Auteur: Greetje van den Berg
Uitgever: Vcl
Bladzijden: 215
Jaar: 2012

Aan het geluk van Nelleke komt abrupt een einde als haar man Lex vertelt dat hij verliefd is op een andere vrouw en haar wil verlaten. Ze wordt overspoeld door verdriet en ongeloof, en later voelt ze zich woedend en verbitterd. Nelleke neemt wraak door hun kinderen bij Lex weg te houden. Via een datingsite ontmoet ze dan Steven, die charmant is en welgesteld. Ze verhuist naar zijn woonplaats aan de andere kant van het land. Maar is Steven wel de man die ze denkt te kennen?

Reactie van het boek door Mieke ster4

Als Lex, de man van Nelleke wil scheiden, stort haar wereld volledig in. Lex heeft een nieuwe liefde in zijn leven en laat Nelleke achter met hun beide dochertjes..Uit wanhoop en eenzaamheid schrijft ze zich in bij een dating-site en ontmoet dan Steven. Hij pakt Nelleke volkomen in en zij stort zich na 2 maanden al in een huwelijk met deze Steven…een vlucht voor de werkelijkheid, wat haar duur komt te staan.
Ze merkt dat Steven zich anders voordeed voor haar huwelijk en leert nu de ware Steven kennen..
Als hij woedend haar een klap geeft, weet ze dat ze een cruciale fout heeft gemaakt..Hoe kon ze zo stom zijn om te denken dat een nieuw huwelijk met een man die je amper kent een oplossing geeft voor al haar verdriet en frustraties?

Ik heb me wel een aantal keer geërgerd aan haar naïviteit, maar kon evengoed het boek niet wegleggen, omdat ik helemaal in het verhaal opging en benieuwd was hoe het verder zou gaan.

Dan gaat ze op onderzoek uit om Steven’s verleden op te sporen…Op een dag, wanneer Steven weg is, gaat ze naar zijn kamer en zoekt daar naar antwoorden op zoveel vragen.. Prachtige roman-aanrader!

Ik ga nu verder met het vervolg: * Golfbrekers *

bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: