Land van honing: Susan Wiggs (Bella Vista Chronicles 2)

land van honingLand van honing
Auteur: Susan Wiggs
Uitgever: Harlequin Holland
Bladzijden: 307
Jaar: 2015

Isabels droom komt eindelijk uit: ze begint een kookschool in de prachtige Californische haciënda Bella Vista, het huis waarin ze is opgegroeid. Het opgeknapte landhuis en de omliggende landerijen zijn er de perfecte plek voor, met de bloeiende boomgaarden, fraaie tuinen en vele bijenkasten. Dat ze door alle drukte haar verleden even achter zich kan laten, is natuurlijk mooi meegenomen. Lang lukt dat echter niet: journalist Cormac O’Neill duikt plotseling op. Hij wil een boek schrijven over Isabels grootvader, Magnus Johansen, en over diens oorlogsverleden in Denemarken. Door zijn aanwezigheid maakt Mac iets bij Isabel los en stuurt hij haar geordende leventje helemaal in de war. Bovendien confronteert hij haar met het verleden, iets wat ze juist niet wil. Ze weet dus dat het beter zou zijn als ze hem niet meer zou zien… maar waarom slaakt ze dan geen zucht van opluchting als hij vertrekt?

Mijn reactie van het boek ster4

Waar deel 1 De Appelboomgaard is gestopt gaat dit deel verder,  alleen is  nu Isabels verhaal aan de beurt en word het verhaal van Magnus verder uitgediept.
Het word erg mooi afgewisseld tussen het heden en verleden van Magnus, in het verleden was hij net als zijn vader een verzetsheld. Ook Annelise’s verhaal heeft hier ook een erg grote rol in gespeeld. En zo komen heel veel dingen die altijd verzwegen zijn langzaam naar boven als Mac het verhaal van Magnus gaat schrijven. Ook komen Tess en Dominic weer voor in dit verhaal en zo word het verhaal steeds uitgebreider. Kan Isabel Mac weerstaan of kan zij ook het verleden niet loslaten.
Een prachtig verhaal met sterke karakters, er zou voor voor mij nog een deel aan vast geplakt mogen worden.

bolklein

 

Een gedachte over “Land van honing: Susan Wiggs (Bella Vista Chronicles 2)

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: