Een goed jaar: Robyn Carr

een goed jaarEen goed jaar
Auteur: Robyn Carr
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2010/2015
Bladzijden: 307

Cassie, Julie, Marty en Beth… Na een date met een nare afloop is Cassie klaar met relaties…misschien moet ze zich er maar bij neerleggen dat Steve, haar hond, de enige man in haar leven is! Julie worstelt om financieel haar hoofd boven water te houden. Haar man, Billy, is een schat, maar hij ziet altijd alles even rooskleurig in. En nu komt er weer een kleintje aan… Is het zo raar dat Marty van haar echtgenoot verlangt dat hij een beetje meehelpt in huis, en misschien soms zijn best voor haar doet? Beth krijgt voor de tweede keer met een ingrijpende ziekte te maken, maar vindt niets zo moeilijk als om hulp vragen. …ze zijn al jaren beste vriendinnen, maar deze zomer hebben ze elkaar harder nodig dan ooit!

Mijn reactie van het boek ster5

In één woord weer geweldig.
Vier vriendinnen die allemaal hun eigen zorgen hebben, en elkaar harder nodig hebben dan ooit.
Toen ik eenmaal in dit boek zat had ik het zelfde gevoel als bij Éen huis in Frankrijk’, de emotionele band die je als vriendinnen kunt hebben.Ik weet ook haast zeker dat als je dat boek mooi vond, dat je dit boek ook geweldig vind.
Nu was ik al een groot fan van Robyn Carr, want ze weet in ieder boek wel iets herkenbaars in te verwerken, of dat nu van jezelf is of bij wijze van je buurman.
Levens echt dus, boeken die je raken, en waar je toch een goed gevoel bij hebt als het uit is.

Reactie van het boek door Marjon ster521-5-2015

Dit boek las ik in een halve dag uit, het was niet meer weg te leggen. Er lopen 4 verhaallijnen, want elke vriendin heeft haar eigen verhaal. Het is in de stijl van Virgin River geschreven. Ik ging vooral om Cassie geven, die een wel heel bijzondere man ontmoet… Over vooroordelen gesproken. En ik huilde om Beth. Ik voelde sympathie voor Billy en Julia en leefde mee met eerst Charlie en later ook Joe. Er zitten veel emoties in het verhaal, enige diepgang en ik ga het boek vast eens herlezen.

bolklein

5 gedachten over “Een goed jaar: Robyn Carr

Voeg uw reactie toe

 1. Vier BFF vriendinnen, jonge vrouwen in de bloei van hun leven elk met hun eigen problemen en verdriet. Ze kennen elkaar door en door.

  Cassie is verpleegkundige heeft geen relatie of kinderen alleen haar hond Steve. Ze voelt zich eenzaam en heeft een rampzalig verleden met mannen.
  Dan ontmoet ze Walt, een ruig, angstaanjagend type, maar met het hart op de goede plaats.

  Julie is heel jong al getrouwd met Billy, haar jeugdliefde en hebben inmiddels drie kinderen. Hun relatie is erg hecht alleen op financieel gebied hebben ze problemen. Julie is als een zusje voor Cassie.

  Marty en Joe lijken een perfect koppel, geen geldprobleem een prachtig huis, een luxe leventje. Maar is Joe nog wel de man waar Marty mee getrouwd is? Ze heen een kind, maar haar geluk is ver te zoeken.

  Als laatste Beth vrouwenarts , leeft voor haar werk. Doet waarvoor ze in de wieg is gelegd. Alleen haar gezondheid laat haar voor de tweede keer in de steek. Een zware toekomst ziet ze tegemoet.

  Dit is een verhaal dat je raakt, het is zoals het leven is, met mooie maar ook zeker verdrietige momenten. Je sluit de hoofdpersonen in je hart.
  Dikke 4*

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: