Verboden terrein: Rachel Gibson

verboden terrein 2Verboden terrein
Auteur: Rachel Gibson
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
Bladzijden: 260
Jaar: 2015

Delaney en Nick zijn samen opgegroeid in Truly, Idaho. Zij had als stiefdochter van de burgemeester een luxe leventje, terwijl hij, als bastaardzoon van dezelfde burgemeester, zichzelf in zijn levensonderhoud moest voorzien. Ze zijn als water en vuur, maar ondanks dat broeit er van alles tussen hen. Als Delaney en Nick een passievolle nacht beleven, vlucht Delaney weg uit Truly, om pas tien jaar later terug te keren om de begrafenis van haar vader bij te wonen. Delaney neemt zichzelf voor om maar een paar dagen in Truly te blijven. Hoe anders loopt het als zij hoort wat haar vader in zijn testament heeft gezet? Een leuke erfenis ligt er voor haar en ook voor Nick in het verschiet, maar dan moet Delaney een jaar lang in Truly blijven wonen, zonder te zwichten voor de charmes van Nick. Een opgave die tien jaar na hun romance vrijwel onmogelijk lijkt te zijn…

Mijn reactie van het boek ster4

Ik durf het haast niet te zeggen, maar dit is volgens mij het eerste boek wat ik van Rachel Gibson lees. Maar waarom heb ik dat niet eerder gedaan? Want wat een leuke chicklit schrijfster is dit.
Ik ben zelf groot fan van Jill Mansell en  Sophie Kinsella, maar dit bevalt me ook erg goed en ik ga zeker meer van haar lezen.
Het verhaal is best voorspellend, maar hoe de karakters neergezet worden is geweldig. De ruige Nick zou zomaar eens aan mijn deur mogen staan voor een kopje suiker 😉 , en Delaney is voor mij ook het typ dat ik erg waardeer, met haar eigen wil en toch spontaan karakter. De spanning tussen deze twee is soms gewoon voelbaar. Als haar andere boeken ook zo leuk zijn heeft ze er een fan bij.

bolklein

3 gedachten over “Verboden terrein: Rachel Gibson

Voeg uw reactie toe

      1. Ik heb ze eigenlijk allemaal met plezier gelezen. Bij deze bevielen de personages me net iets beter dan bij de andere denk ik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: