Versplinterd: Dani Atkins

versplinterdVersplinterd
Auteur: Dani Atkins
Uitgever: De Fontein Romans & Spanning
Bladzijden: 304
Jaar: 2015

Versplinterd, de schitterende debuutroman van Dani Atkins, is voor alle fans van Jojo Moyes’ Voor jou. Het boek ging in Engeland al ruim 300.000 keer over de toonbank en heeft een schare trouwe fans opgebouwd. Wat als je de kans krijgt om je leven over te doen? Vijf jaar geleden stortte Rachels wereld in toen bij een ongeluk haar beste vriend Jimmy overleed en zijzelf gewond raakte. Haar relatie met Matt overleefde de klap niet, ze verhuisde naar Londen en van haar dromen is niets terechtgekomen. Nu ziet ze de vriendengroep van vroeger weer voor het eerst bij een etentje omdat haar beste vriendin gaat trouwen. Als ze die avond Jimmy’s graf bezoekt, wordt ze overmand door hoofdpijn en raakt buiten bewustzijn. Als ze bijkomt, blijkt haar leven heel anders te zijn dan ze zich herinnert: het ongeluk van vijf jaar geleden is nooit gebeurd, zij en Matt zijn nog bij elkaar, en Jimmy leeft nog… Rachel kan het niet geloven, het is bijna te mooi om waar te zijn. Of is ‘bijna’ niet het goede woord…? ‘Deze debuutroman is een enorme hit. Een auteur van wie we nog grootse dingen kunnen verwachten!’ The Sun ‘Absoluut een van mijn favoriete boeken dit jaar!’ Cosmo

Mening Marjon

Wat een indrukwekkend verhaal. En als ik er nu iets over ga vertellen, ga ik direct iets verraden over de inhoud. Er is meer tussen hemel en aarde en liefde overwint alles, dat is de boodschap van dit verhaal. Het is prachtig, je blijft lezen en het einde maakt het helemaal af. Wat een aanrader.

 

Mening Natasja   ster5

Wat een top boek is dit, dit moet je gewoon lezen. Dat dit boek een hit is kan ik volkomen begrijpen.
Je word zo op het randje gebracht van twijfel, dat ik echt tot het einde niet wist hoe dit nou zou aflopen. je hoopt het ene maar ja het kan natuurlijk ook het andere zijn…. lekker wazig gezegd he…:)
Oke ik zal het iets duidelijker zeggen wat ik bedoel, leeft ze nu in werkelijkheid of is het een hele diepe droom. Dit hield mij echt tot het einde in de greep, maar kan er verder weinig over zeggen dat zou zonde van het hele verhaal zijn. Ik zou zeggen lees het, want het is echt prachtig geschreven.

Mening  Miekester524-3-2015

Wauw, wat een prachtig boek is dit en zo mooi geschreven. Je leeft helemaal mee met Rachel en wat ze doormaakt. De schrijfstijl is zo pakkend, dat je vanaf de eerste bladzijde er direct in zit. Het is een heel emotioneel verhaal en ik heb het laatste gedeelte gehuild omdat het mij diep raakte…
Het is alweer een poosje geleden dat een boek mij zo geraakt heeft, dus krijgt het boek uiteraard een dikke 5*

Het boek heeft 2 verhaallijnen, de eerste: Rachel voor haar ongeluk en de tweede na haar ongeluk.
Langs de ene kant het leven zoals Rachel het sinds haar geboorte kent, langs de andere kant het leven dat ze leert kennen wanneer ze bijkomt in het ziekenhuis. Als je het boek uit hebt, begrijp je ook de titel van het boek “Versplinterd” wat zo prachtig aansluit met het verhaal….Een dikke aanrader!
bolklein

4 gedachten over “Versplinterd: Dani Atkins

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: