Terug naar jou: Robyn Carr (Thunder Point 6)

terugnaarjouTerug naar jou
Auteur: Robyn Carr
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2015
Bladzijden: 384

Seth Sileski had alles: hij was sportief, populair en de toekomst lag voor hem open. Na een verkeersongeluk is zijn veelbelovende footballcarrière echter voorgoed voorbij, en keert hij terug naar Thunder Point. Daar gaat hij als politieagent aan de slag. Hij loopt ook zijn jeugdvriendinnetje Iris weer tegen het lijf. Ooit, lang geleden, toen hij nog stom en onbezonnen was, brak hij haar hart… Nu hoopt hij terug te krijgen wat ze ooit hadden.
Iris blijft hem uit de weg gaan, en Seth begrijpt niet helemaal waarom ze nog steeds zo boos is om iets wat lang geleden gebeurde. Maar wanneer hij alles uit de kast haalt om haar weer voor zich te winnen, ontdekt hij dat hij veel meer goed te maken heeft dan hij ooit had kunnen vermoeden…

Reactie van het boek door Marjon ster5

Eindelijk weer een overtuigend goed boek in de serie Thunder Point. Ook hier komen in het begin veel namen voor die je weer even moet plaatsen, maar al gauw komt het verhaal goed op gang en leef je mee met Iris en Seth. Iris heeft een geheim in het verleden dat tussen haar en Seth in staat. Pas als hij dat geheim ook kent, kunnen ze weer naar elkaar toegroeien. De twee zijn bijzonder menselijk neergezet. Bijrollen zijn er voor Troy en voor dr. Grant uit het vorige deel. En naast dit verhaal speelt er een verhaal apart over intimidatie waaruit blijkt dat niets is wat het lijkt. Helaas wordt dat stukje verhaal een beetje afgeraffeld. Maar alles bij elkaar genomen is dit weer een heerlijk boek van Robyn Carr om je in te verliezen.

Vastegrond een nieuwestart metopenarmen twee-werelden Beloftevoorlater terugnaarjou

bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: