Dubbel date: Suzanne Peters

dubbel dateDubbel date
Auteur: Suzanne Peters
Uitgever: Ellessy relax
Bladzijden: 183
Jaar: 2013

Naomi is in de wolken wanneer ze Sander ontmoet via een datingsite. In het echt is hij nog leuker en aardiger dan ze zich had voorgesteld en het klikt meteen. Naomi is dol op hem. Als ook haar moeder de man van haar dromen ontmoet, wordt er al snel gepraat over een dubbeldate. Naomi kan niet wachten! Ze weet zeker dat haar moeder en Sander het goed met elkaar kunnen vinden. Het lijkt er echter op dat Sander niet zit te wachten op een ontmoeting met zijn nieuwe schoonmoeder. Wat is er aan de hand en wat heeft hij voor Naomi te verbergen?

Reactie van het boek door Miekester3

Ik heb dit boek even tussen tussen neus en lippen door gelezen. Als tussendoortje is het een leuk boek…heel eenvoudig, lekker ontspannend en redelijk voorspelbaar, maar dat mocht de pret niet drukken.

Als Naomi een leuke man leert kennen van de datingsite en heel snel verliefd op hem wordt, weet je al dat er natuurlijk na verloop van tijd een kink in de kabel komt. De moeder van Naomi heeft ook een leuke man leren kennen via internet en de beide dames willen graag een dubbel-date! Sander, de vriend van Naomi ziet dat niet zo zitten en wil liever niks met “de schoonmoeder” te maken hebben. Is Sander wel degene voor wie hij zich uitgeeft? En waarom verteld hij niks over zijn werk, waar hij het schijnbaar altijd zo druk mee heeft? Voor degene die even een luchtig boek wil lezen, is dit een aardig tussendoortje! 3*
bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

<span>%d</span> bloggers liken dit: