Geraakt: Margie Woodrow

geraaktGeraakt
Auteur: Margje Woodrow
Jaar: 2014
Pagina’s: 203
Uitgever: Gottmer

Als Jessie na een avondje feesten door een trein wordt gegrepen, heeft het er alle schijn van dat ze zelfmoord wilde plegen. Maar ook al bevestigen alle sporen dat Jessie niet langer wilde leven, toch kan haar vriendin Sam het niet geloven. Zelfs als Jessie bijkomt en toegeeft dat ze depressief is, blijft Sam ervan overtuigd dat er iets niet klopt aan haar verhaal. Alleen, wat doe je als niemand je wil geloven?

Reactie van het boek door Mieke ster4

Dit was weer zo’n heerlijk YA thriller waar je doorheen vliegt. Sam en Jessie zijn hartsvriendinnen en Sam krijgt de schrik van haar leven als ze hoort dat Jessie een zelfmoordpoging heeft gedaan op de avond na het schoolfeest. Sam zou bij Jessie logeren die avond en kan niet begrijpen waarom Jessie zich voor de trein zou werpen…Gelukkig overleeft Jessie het ongeluk en beland zwaar gewond in het ziekenhuis…
Sam gelooft niet in een zelfmoordpoging en gaat zelf op onderzoek uit wat er precies met haar vriendin gebeurt is. Beetje bij beetje komt ze achter de waarheid en niets is meer wat het lijkt!

Dit is een heerlijk boek die geen moment verveeld. Ik heb mij er prima mee vermaakt! 4*

Reactie van het boek door Clasien **** 30-9-2014

Alweer een goede YA dit keer geschreven door Margje Woodrow. Wanneer Jessie en Sam een gezellige avond hebben vertrekt Jessie eerder dan Sam. Een korte tijd later horen ze een enorme klap, politie-, en ambulancesirenes. Jessie is verongelukt op het spoor en iedereen denkt aan een zelfmoordpoging. Sam is de enige die twijfels heeft en op onderzoek uitgaat. Ze komt uiteindelijk achter de waarheid, maar moet haar mondje dichthouden. Veel mensen uit haar directe omgeving zijn erbij betrokken. Dit boek gaat over list en bedrog.

bolklein

Advertenties

Een gedachte over “Geraakt: Margie Woodrow

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: