Zomer aan het meer: Susan Wiggs (Avalon 1)

zomeraanhetmeer1Zomer aan het meer
Auteur: Susan Wiggs
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2011
Bladzijden: 347

Na de zoveelste teleurstelling in de liefde heeft het zelfvertrouwen van Olivia Bellamy een knauw gekregen. Het liefst wil ze haar ex, haar ouders en iedereen in Manhattan ontvluchten. De opdracht om het idyllisch gelegen oude zomerkamp van haar familie in de originele staat terug te brengen zou dus als geroepen moeten komen. Haar grootouders willen er dolgraag hun gouden bruiloft vieren, met al hun vrienden en familie. Maar voor Olivia brengt de terugkeer naar Kamp Kioga ook een hoop ongemakkelijke herinneringen met zich mee uit de tijd dat ze nog een brildragende, te dikke tiener was. Zonder vrienden, behalve één heel bijzondere jongen: Connor Davis. Hij was net zo ongelukkig en eenzaam als zij. En hij brak haar hart, de laatste zomer voordat ze ging studeren. Al op de eerste dag dat ze in het verwaarloosde kamp aan de slag gaat, ontdekt ze dat er in de wijde omtrek maar één aannemer is die haar kan helpen – en hij heet Connor Davis!

 

Reactie van het boek door Marjon ster5 24-2-2015

Wat een verrassing, deze roman. Ik verwachtte een ontspannen liefdesverhaal en meer niet. Maar in plaats daarvan las ik een ontspannen liefdesverhaal met ook een hoop andere zaken, die dieper gaan. Het gaat niet alleen om de liefde, maar ook om jezelf ontwikkelen, om dingen die in het verleden plaatsvonden en nu nog uitgewerkt en ontdekt moeten worden. Het gaat over de juiste keuzes maken. Ik denk dat veel mensen zich wel in dit boek zullen herkennen. Het verhaal wisselt van heden naar verschillende stukjes verleden, zonder dat het verwarrend wordt. Het boek leest heerlijk weg. Op naar de volgende 3 delen!

Mijn reactie van het boek  ster5

Ik ben het helemaal met de recensie van Marjon eens.
Een mooie roman met diepgang en een verhaal om je in te verliezen, en personen die je in je hart sluit.
Het verhaal word ook nergens saai en je leert steeds meer mensen kennen die we volgens mij in de volgende delen zeker weer eens terug gaan zien.
Ik ben al in veel boeken begonnen die een deel waren van een serie die ik nu nog steeds moet uit gaan lezen, maar één ding is zeker, in deze serie ga ik snel weer verder,want het leest heerlijk weg en is zeker verslavend.

zomeraanhetmeer1 winterindebergen zon op het water samenophetijs

Ook als bundel te verkrijgen

Avalon-bundel

bolklein

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: