Moord familie: Corinne Vlaminckx

moordfamilie Moordfamilie
Auteur: Corinne Vlaminckx
Jaar: 2014
Uitgever: Schrijverspunt
Pagina”s.: 350

Een onverwachte confrontatie met haar vader zet het leven van Lizzy volledig op zijn kop. Twaalf jaar geleden heeft haar vader haar moeder vermoord, nu staat hij opeens voor haar deur. Haar zorgvuldig opgebouwd leventje met haar man Richard en hun vijfjarig zoontje Bram komt in woelig vaarwater terecht. Is het toeval dat een verloren gewaand familielid ook juist nu opduikt? Voor welk gevaar wil haar moeder haar in haar dromen waarschuwen? Of zijn het geen dromen? Lizzy wordt bestookt met schokkende mailtjes, telefoontjes en brieven. Weerzinwekkende voorwerpen worden bij haar thuis bezorgd. Heeft ze de foute genen van haar vader geërfd en wordt ze steeds labieler zoals Richard suggereert? In een razend tempo moet ze alle geheimen ontrafelen. Lukt het haar om op tijd haar stalker te ontmaskeren en hoeveel risico is ze bereid hiervoor te nemen?

Reactie van het boek door Mieke ster5

Een weergaloos debuut
Wat een fantastisch, ijzersterk debuut van Corinne Vlaminckx! Ik ben heel erg onder de indruk!
Heb gisteren in één adem BEKLEMD uitgelezen – wat ik een steengoed boek vond – maar deze is nog beter en spannender. De vaart zit er goed in, de personages komen echt tot leven en de schrijfstijl is subliem! Ik kon het boek geen moment wegleggen, want ik moest gewoon weten wie het op Lizzy gemunt heeft en waarom..Wie is het die haar stalkt met smsjes, haar belt en brieven stuurt met de inhoud: moordenaar! Een heerlijke page turner en voor alle thriller-liefhebbers gewoon een must !

Ik heb ontzettend genoten van dit spannende boek en heeft een dikke 5* verdiend!

 

Reactie van het boek door: Clasien ***** 30-6-2014

Dit verhaal heb ik even moeten laten bezinken, want wat een goed boek. De spanning proef je vanaf de eerste bladzijde en blijft het hele boek aanwezig. Je leeft mee met Lizzy vanaf het begin tot aan het einde. Eerst krijg je een stukje van vroeger te lezen, erg heftig. Dan gaat het verhaal over op de tegenwoordige tijd. Lizzy is getrouwd met Richard en heeft een zoontje Bram. De ellende houdt aan als Lizzy bedreigd wordt via brieven, telefoon, sms etc. Wie noemt haar een moordenaar? Geweldig.

bolklein

 

2 gedachten over “Moord familie: Corinne Vlaminckx

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: