Zon op het water: Susan Wiggs (Avalon/The Lakeshore Chronicles 3)

zon-op-het-waterZon op het water
Auteur: Susan Wiggs
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2013
Bladzijden: 464

Als tienermoeder had Nina Romano het niet gemakkelijk, maar nu haar dochter is uitgevlogen, is het tijd voor haarzelf. Ze heeft lang genoeg moeten wachten voor ze haar dromen kon verwezenlijken. Nu de Willow Lake Inn, een pittoresk pension aan het meer, te koop staat, lijkt alles echter op zijn plek te vallen. Als het meezit, wordt zíj de nieuwe eigenaar! Dan komt ze erachter dat het pension al verkocht is en lijken haar plannen voor een nieuw leven in duigen te vallen. Alsof dat nog niet erg genoeg is, blijkt dat uitgerekend Greg Bellamy de nieuwe eigenaar is, de man op wie ze als tiener straalverliefd was, maar die haar toen niet zag staan. Na zijn scheiding wil Greg vooral rust voor hem en zijn twee kinderen. Die hoopt hij te vinden als eigenaar van de Willow Lake Inn. Het enige wat hij nu nog moet doen is Nina Romano overhalen zijn bedrijfsleider te worden, want zij is daar als geen ander geschikt voor. Dat hij zich net als vroeger meteen weer tot haar aangetrokken voelt, moet hij gewoon negeren. Met twee veeleisende tieners en een drukke baan heeft hij immers absoluut geen tijd voor de liefde…

Mening Marjon ster4

Ook dit derde deel van de Avalon-serie is weer de moeite waard. Nina is iemand die je mag, maar ze is moeilijk voor zichzelf en haar omgeving. Haar karakter wordt goed uitgediept maar op de een of andere manier wordt dat niet met Greg’s karakter gedaan. De schrijfster heeft haar best gedaan en je begrijpt waar Greg mee worstelt, maar het blijft een beetje aan de oppervlakte hangen. Maar het verhaal leest heerlijk weg en wordt opgevoerd tot de bruiloft van Olivia en Connor, de hoofdrolspelers uit het eerste boek. Duidelijk is ook dat het verhaal van Daisy nog een vervolg krijgt. Al met al heel leuk om dezelfde mensen weer te ontmoeten. Het is alsof je zelf Avalon bent binnengestapt. Wat een geweldige serie!

Mening Natasja ster3

Het is al weer even geleden dat ik het tweede deel las, maar was blij dat ik er toch weer mee verder ben gegaan.
Nu Nina aan haar eigen dromen kan gaan werken nadat haar dochter de vleugels heeft uitgeslagen, krijg ze tegen slag doordat ze hoort dat Greg dezelfde plannen heeft als Nina.
Heerlijk romantische serie, al vond ik dit deel wel heel erg voorspellend. Toch drie sterren van mij omdat ik weet dat er nog heel wat moois te wachten staat in deze serie.

zomeraanhetmeer1 winterindebergen zon-op-het-water samenophetijs

Avalon-bundel

 

bolklein

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: