Gebonden: Emma Chase (Tangled 1)

gebondenGebonden
Auteur: Emma Chase
Uitgever: Karakter Uitgevers
Pagina’s: 256
Jaar: 2014

Beste Romantische Debuut van 2013 op Goodreads.com Spetterend, gepassioneerd en scherp! Over een man die veel van vrouwen weet.. maar niet zo veel als hij denkt. Eerste deel van een trilogie, geschreven vanuit het perspectief van de man. Deel twee is geschreven vanuit het perspectief van de vrouw en deel 3 vanuit het perspectief van beiden… Drew Evans is knap en zelfverzekerd, hij maakt dagelijks miljoenendeals en hij windt de mooiste vrouwen van New York met zijn glimlach om zijn vinger. De vraag is waarom hij zich dan al zeven dagen, diep ongelukkig en gedeprimeerd, verschanst heeft in zijn appartement. Hij zal zeggen dat hij griep heeft. Maar wij weten wel beter. Katherine Brooks is briljant, beeldschoon en ambitieus. Als Kate aangenomen wordt als partner bij de investeringsbank van Drews vader, wordt Drews flamboyante leventje volledig overhoop gegooid. Ze blijkt een geduchte en verontrustende concurrent op de werkvloer. Het feit dat hij zich tot haar aangetrokken voelt, leidt alleen maar af, maar dat ze niet ingaat op zijn avances vindt hij nog het meest verontrustend.

Mijn reactie van het boek ster4

Een boek dat vanuit de denkwijze van een man (Drew) geschreven is, nou snap je wel dat deze denkwijze heel anders is als van een vrouw. Ik heb me dan ook kostelijk vermaakt met dit boek, en heb het met een grote glimlach gelezen. Het is weer een heel ander boek als wat we gewend zijn van alle erotische boeken van tegenwoordig. Mij viel op dat er bijna geen herhalingen in voor kwamen, en doordat Drew dit allemaal verteld komt het erg smakelijk over. ik heb ervan genoten en wil zeker het volgende deel gaan lezen , want dan komt Katherine aan de beurt met haar verhaal.Dit verhaal is grappig, meespelend en toch erg gevoelig.

gebonden gewillig

bolklein

3 gedachten over “Gebonden: Emma Chase (Tangled 1)

Voeg uw reactie toe

  1. Ik heb ‘Gewillig’ ondertussen ook al gelezen. De recensie verschijnt binnenkort. Maar dat eerste deel vond ik echt heel leuk. Eens helemaal anders zo vanuit het mannelijke perspectief

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: