De meesteres: Tiffany Reisz

meesteresDe meesteres
Auteur: Tiffany Reisz
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2015
Pagina’s: 340

Het leven van Nora Sutherlin – beroemd en berucht schrijfster van erotische bestsellers – is gecompliceerd. Ze probeert zich los te maken van Søren, de man van wie ze bezeten was, die haar bezat… en die haar ondergang zou hebben betekend. Ze wordt aanbeden door Wesley, een man die ze niet kan hebben. En ondertussen is ze verwikkeld in een spel van aantrekken en afstoten met Zach, haar redacteur.
Ze dacht dat ze wist wat het betekende om grenzen op te zoeken en er overheen te gaan. Nu weet ze dat ze het mis had…
De Meesteres is spannend, goed geschreven en ondeugend, het perfecte boek voor alle liefhebbers van Vijftig tinten grijs.

Reactie van het boek door Marjon ster5

Het boek kent eigenlijk meerdere verhaallijnen: het verhaal zelf, de wisselwerking tussen Zach en Nora, Zach’s verleden met Grace, Nora’s verleden én heden met Søren en het verhaal dat Nora schrijft. Wat is precies het geheim achter haar relatie met Søren? En wat verbergt Nora voor Zach? Wat heeft dat voor een gevolgen als Zach de waarheid achterhaalt? Deze vragen zorgen ervoor dat het boek boeit en dat je verder leest.
De seksuele spanning tussen Zach en Nora is broeierig aanwezig en Nora introduceert Zach in haar wereld van de SM. Het verhaal wordt enigszins geheimzinnig door de aanwezigheid van Wesley in Nora’s leven. Wie is hij en wat is hun relatie nu echt? Het laat in ieder geval een hele menselijke kant van Nora zien, een kwetsbare kant, waardoor haar karakter tot zijn recht komt. Waar Nora behalve kwetsbaar ook als een sterke vrouw is neergezet vind ik Zach een beetje vaag blijven. Dan lijkt hij weer een echte man en dan vind ik hem een slap aftreksel van wat hij moet zijn. En natuurlijk is er de erotiek; erotiek in het verhaal dat Nora schrijft en ook is er erotiek in haar echte leven. De scenes worden redelijk uitgebreid beschreven en de sfeer is pakkend. Het boek heeft ook nog een beetje diepgang. Voor mensen die van dit genre houden is het een aanrader!

bolklein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: